Zaterdag 2 November de tweede editie van het club-event DEEP

Partyscene Redactie | 11 januari 2002
headlines


Op Zaterdag 2 November zal de tweede editie van het club-event DEEP gegeven worden. De grote zaal van Poppodium Atlantis zal wederom het terrein zijn van DJ’s Lennart en Ken en hun opzwepende mix van vette tech-house en soulful techno. Verwacht dus een vette avond waarbij muziek van hoge kwaliteit voorop staat in een intieme setting. Your kicks are guaranteed!

DEEP is een nieuw concept van DJ`s Lennart & Ken die 3 ½ jaar geleden al het succesvolle FleXible in Atlantis organiseerden. Flexible zorgde toen voor een ongekende sensatie in Alkmaar omdat de twee relatief onbekende DJ`s keer op keer voor een uitverkocht Atlantis zorgden. Hun enthousiasme, liefde voor Soulful Funky Techno en een niet eerder geziene decoratie en aankleding werkte aanstekelijk voor het immer enthousiaste Alkmaarse publiek. Flexible had definitief zijn stempel gedrukt op het nachtleven in Noord-Holland en bewees feest op feest dat men niet naar de ’s lands bekende clubs en feesten hoefde te gaan om toch te kunnen genieten van onvervalste, pure muziek. Na een jaar weg geweest te zijn uit Alkmaar vonden Ken en Lennart de tijd rijp voor een geheel nieuw concept. DEEP was geboren..

De eerste editie van DEEP op 14 September j.l. was een groot succes. Het aanwezige publiek werd getrakteerd op geheel nieuwe decoratie en aankleding van het podium. De intieme sfeer die het geheel uitstraalde werd door het publiek zeer gewaardeerd waardoor er een zeer relaxte maar toch erg energieke sfeer ontstond. Het dak ging er van het begin tot het einde dan ook compleet af.

Datum/Tijd: 02-11-2002/22.00 - 02.30
Entree: 8,- euro
Stijl: Streaming Techhouse
Locatie: Atlantis, Alkmaar

(toegevoegd:01-11-2002/13:20)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws