Nieuwe Players Inc. plaat door voorraad heen

Partyscene Redactie | 31 oktober 2002
headlines


Players Inc. oftewel de Soulproviders en dj Jani, hebben afgelopen zaterdag een nieuwe plaat uitgebracht genaamd ‘Feelin’ alright’. Een lekker disco house nummer vol vocalen, vrolijk en met een vette sample van gejuich op de achtergrond. Goed nieuws zou je zeggen, maar de plaat is wereldwijd zo groot besteld door distributeurs dat de voorraad er meteen doorheen is.

Het herpersen van de plaat is al weer op volle gang gebracht. Hier in Nederland ligt de plaat nog wel gewoon in de winkels. ‘Buitensporig’ noemt Jani het zelf. Dit project samen met de Soulproviders begon allemaal begin deze zomer in Washington DC. Hier draaide Jani samen in Club Five met Ian ‘45’ Carey en Jason Papillon van de Soulproviders. Het klikte zo goed dat ze na het optreden meteen vijf dagen non-stop de studio in zijn gedoken in DC.

Vanmiddag is Ian aangekomen op Schiphol om vervolgens een draai marathon te houden met Jani in drie Amsterdamse clubs. Vanavond staan ze bij Rush, vrijdag in de Arena en zaterdag in Sinners. Kijk bij ‘Winnen’ om op de gastenlijst te komen en om een gesigneerde ‘Feelin’ Alright’ plaat te winnen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws