Shine Indoor Sessions

Partyscene Redactie | 22 oktober 2002
headlines


Shine presenteert op deze avond onontdekte parels, aanstormend talent en helden binnen de hedendaagse dancescene. Eén ruimte zal maandelijks in het teken van techno staan. De populariteit van techno heeft enorme proporties aangenomen en dat is niet voor niets. De ontwikkelingen binnen de technoscene gaan erg hard op dit moment en deze ruimte zal als klankbord dienen voor de laatste ontwikkelingen binnen deze stroming. Voor deze eerste editie hebben we Nederlands grootste techno held Steve Rachmad gestrikt. Deze Amsterdammer draait al jaren aan de internationale technotop mee en zoekt constant de grenzen van de electronische muziek op. Onder zijn alter ego ‘Sterac Electronics’ heeft hij net een nieuwe ep vol met hoogstaande electro afgeleverd. Verwacht deze avond echter hypnotiserende minimale techno, op een manier gebracht zoals alleen deze technogrootmeester kan.

Skylla is een aanstormend talent en heeft met haar opzwepende sets Awakenings al eens op zijn kop gezet. Deze avond zal ze laten horen waarom we de komende tijd nog veel van haar gaan horen.

In de tweede ruimte zullen deze avond Dj’s Andy Mac en Robin Daniels aantreden. Andy Mac is A&R manager bij Loaded en werkzaam bij Skint recordings, thuishaven van acts als Midfield General, Fatboy Slim en Dave Clarke. Verwacht van deze man een solide set vol met warme en groovy deephouse. Natuurlijk kan er niemand beter aan zijde staan dan Eindhovens deephouse specialist Robin Daniels.

In de derde ruimte zal Dj Ginger Burns, bekend van platenspeciaalzaak Elpee te Den Bosch, aantreden. In een 6 uur lange set zal hij de beste plaatjes laten horen die hij in al die jaren heeft verzameld.

Zaterdag 26 oktober 2002
22.00 uur – 04.00 uur • entree € 9,-
Locatie: De Rechter, Stratumseind 32, 5611 ET Eindhoven, www.derechter.com
voorverkoop: Emotion, Bullit, Rare Records & Lokaal 27 te Eindhoven
Mensen van buiten Eindhoven kunnen reserveren via .

Next Indoor Sessions zaterdag 30 november met Lee Coombs (UK), Estroe, Ari Daily, Obi-1 & Taco.

(toegevoegd:22-10-2002/13:51)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws