DJ Fanclub test de 'Gooise Matras'

Partyscene Redactie | 30 september 2002
headlines





Maar wat moeten we nu geloven? Undercover: "Wat ik al snel begreep, was dat als je op die Gooise Matras wilde komen, je een bekende Nederlander moest zijn. Of een bekende Nederlander moest kennen. En dan niet van, “Ja, ik ken Jan de Bouvrie.”, of; “Ja, ik ken Katja Schuurman.”... van TV, maar echt kennen. Privé dus! Nou lig ik liever met Katja Schuurman op de Gooise Matras, dan met Jan de Bouvrie, (eerlijk is eerlijk) dus was het belangrijk om i.p.v. m’n vermomming als binnenhuisarchitect/interieur-fotograaf een andere vermomming te kiezen. Het werd DJ! Niet zo’n hippe, housemuziek en mixende Dj, maar gewoon, als gewone huis, tuin en keuken DJ! Beetje 70’s muziek, dan gaat er wel in bij de soapies en BN-ers.

Nu wil het toeval dat we afgelopen weekend onze nieuwe (OUDE!) ‘DJ-Fanclub-Drive-In-Disco-Show’ verhuurd hadden op een feest in een kapitale villa in het Gooi. Blaricum, om precies te zijn. Ik had 2 vermommingen bij me. De eerste, als ‘binnenkomer’, was ik verkleed als Bob Undercover (De chauffeur “Ik ben de Bob!” en logistiek directeur van de ‘DJFVDIDS’). Daar trapte iedereen in! Vooral het slepen met zware boxen en het aansluiten van allerlei apparatuur, maakte indruk, bij de gastvrouwen. Mijn half ontblote en gespierde lichaam, werd vol bewondering gadegeslagen door deze kakmadammen. Voorzichtig vroegen ze me toen de klus geklaard was of ik nóg wat voor ze wilde doen: “Beste Bob, zou jij misschien ook even wat bladeren uit het zwembad willen vissen?” Met mijn gespierde achterste naar de dames toegedraaid viste ik wat bladeren uit de pool. Ik voelde ogen in m’n rug (kont!) prikken.
“O, Bob, wat doe je dat toch goed! Nu heb je zeker wel zin in een pilsje, hè Bob? Kom je even bij ons zitten?” vroeg de vrouw des huize.

Plastische chirurgie!
Goh, die plastische chirurgie is zo gek nog niet! dat zag er nog lekker uit, zeg. Ik begon me helemaal in m’n rol in te leven, en die Gooise Matras story, begon zich steeds duidelijker af te tekenen. (In de broek...!) Ook alle drie de dochters mochten er wezen. Godskolere! En ik weet niet hoe ze, ze zo snel ingeseind hadden, maar er kwamen nu ook al buurvrouwtjes vragen of ze misschien ergens mee konden helpen...

Met alle drie de dochters?
Ik begon me nu toch wel wat ongemakkelijk te voelen. De ene nog sexier gekleed dan de ander.
Om over de bikini’s van de dochters nog maar te zwijgen... “Bob, heb je zin om een paar baantjes met ons te trekken?” vroegen die drie loeders. Trekken, ja! Maar baantjes?
Afijn, het werd een hete middag, waarbij ik alle hoeken van de Gooise Matras (zwembad in dit geval) te zien gekregen heb. Tering! Je moet wat voor een verhaal over hebben.
Moe, maar voldaan keerde ik terug naar de “echte” wereld.

s’Avonds weer terug naar de villa. Nu echter als 70’s Dj verkleed. Dat was wat relaxter dacht ik. Mis! Als die Gooise wijven wat gedronken hebben, zijn ze helemaal niet meer te houden. Wat een geile slettebakken daar. De ene nog BN-er dan de ander! Kijk, daar was ik voor gekomen. Robine van der Meer, was de eerste die een plaatje aan kwam vragen” “Voulez vous coucher avec Moi?” van...., hè hoe heten die drie trutten ook al weer... The Three Degrees, vroeg zij op haar beste Frans. "Ce Soir?" voegde ze er nog veelbetekend aan toe. Nou moe, lekker subtiel. Gelukkig had ik de maxi-versie bij me, zodat ze achter de DJ-booth, meteen de daad bij de titel kon voegen. “Op z’n Frans!” Nondejuu, ik ben pas een half uurtje binnen en lig al te Gooise Matrassen!

Geheimpje?
Hierna volgen de verzoekjes elkaar in een hoog tempo op. Zou Robine “ons geheimpje” doorgelult hebben? Daar was Froukje de Both al met de vraag of ik ook “Je t’aime moi non plus” op m’n “programma” had staan.... Je weet wel met die geile Jane Birkin! Ik heb de hele LP opgezet en we lagen dan ook in no time op een bed (matras). Nu snap ik waarom die villa’s zoveel slaapkamers hebben in het Gooi! Wel handig, eigenlijk. Net op tijd terug voor het volgende verzoekje: “Zeg, DJ-tje, heb jij geen zin in zo’n lekkere oester?” vroeg Katja Schuurman sensueel. (Kan zij ook iets NIET sensueel vragen, vraag ik mij af?) “Kom even mee naar de keuken, daar zijn er nog meer.” Die inductieplaten zijn nog best stevig eigenlijk...!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws