VIP kaarten winnen voor 7,5 jarig bestaan Chemistry

Partyscene Redactie | 21 september 2002
headlines

Chemistry bestaat aanstaande zaterdag 7,5 jaar. Een mijlpaal voor de Amsterdamse feestorganisatie, en dat moet natuurlijk gevierd worden. Ondermeer de Nederlandse helden Marcello en Remy zullen van de partij zijn. Daarnaast is er een optreden van Coming Soon (live) en ook Marysol verblijdt ons met een set. Ook is er een speciale vrouwelijke dj uit 'the UK'. MC Marxman neemt de microfoon voor zijn rekening en een VJ is er ook, VJ K. In de Kroon is er ook een feestje, highlights met Marcello en Richard.

Wil jij met drie vrienden/vriendinnen naar het 7,5 jarig bestaan van de Chemistry? Waarbij jij en je vrienden verzekerd zijn van gratis entree, VIP bandjes en een tafel bij het VIP-deck (incl. een fles champagne) geef dan antwoord op de volgende vraag:

"Welke vrouwelijke dj uit 'the UK' bezoekt aanstaande zaterdag de 'Chemistry'? Antwoord A: Sister Bliss Antwoord B: Marysol Antwoord C: Lottie
Stuur je antwoord (A, B of C) doormiddel van een SMS naar 3500 (1,10 euro p.o.b.) en wie weet zit jij zaterdag met je vrienden wel te chillen aan een tafel met een fles champagne op het VIP-deck.

(toegevoegd:23-09-2002/18:50)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws