Succesvolle Grand opening van Mid-Nite Sessions, vanavond het vervolg

Partyscene Redactie | 9 april 2002
headlines


Het gerucht over de gratis cocktails voor twaalf uur had effect want er waren rond midden nacht al meer dan 200 mensen aanwezig toen de mid nite sessions pas echt begon. Met een back to back sessie van Dj Sir Ron en Andre From Norway en de 1ste Danceact van Bodys Xtreme kwam de avond pas echt op gang. Daarvoor waren er al heel veel mensen aan het dansen op de opzwepende ritmes van DJ Whale uit Noorwegen. De danceacts van Bodys Xtreme waren erg indrukwekkend en er was een goede synergie tusen de DJ 's de VJ 's en de dansers. DJ Patrick bracht de avond verder in een stroomversnelling met zijn progessieve soul tech set die tot ver na 4 uur duurde.
Donderdag 5 september zal er opnieuw een Mid Nite Sessions worden geprogammeerd met als Internationale gast DJ Martin van Doorn uit Nieuw Zeeland.
Mid Nite Sessions zal ook aanwezig zijn op Amsterdam Dance Event ( 17 ,18 en 19 oktober ) waar wij met enige trots " MAGMA" zullen presenteren met DJ' s Dimitri, 100% ISIS, Angelo en de internationaal geroemde producer 16B (UK). Uiteraard zal dit kwartet gecomplementeerd worden met de Resident DJ's van Mid Nite Sessions.

(toegevoegd:05-09-2002/17:55)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws