De Playstation 2 ‘Getaway Party’

Partyscene Redactie | 30 augustus 2002
headlines


In Nederland wordt het event en aangevuld met Nederlands “finest”; Benny Rodrigues, Roog, Marnix, Stef en DJ Dame. Was het op 2 maart van dit jaar al raak met ‘Rez’ in Nighttown, nu zullen op 7 september 2002 vanaf 23.00 uur de Amsterdam Studio’s ‘Getaway’ huisvesten.
Gezien de lovende kritieken die na het voorgaande evenement losbarste staan ook dit keer het visuele geweld van Playstation 2 aangevuld met het muzikale geweld van de DJ’s garant voor een groot succes.
Playstation 2 doet er kortom werkelijk alles aan om de lancering van de nieuwste game ‘Getaway’ onder de danceliefhebbers van Nederland bekend te maken.

Voor de liefhebber is het wellicht prettig om te weten dat een week later, op 14 september, het Playstation circus ‘Getaway’ zal neerstrijken in Brussel met als locatie de Brussel Event Brewery.
Hier zullen onder andere de DJ’s Mr. C, Sander Kleinenberg, Michel de Hey, Sven van Hees en Praga Kahe (live 3hour Dj set) optreden, met als voetnoot dat ook dit feestje zeker een tripje waard zal zijn.

(toegevoegd:30-08-2002/10:05)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws