Pure Groove in de Waakzaamheid

Partyscene Redactie | 29 augustus 2002
headlines


Drie DJ's DJ R@YDEN, DNC GROOVE en DJ DENNIS THE MENACE hebben de krachten gebundeld en deze zal voelbaar en hoorbaar zijn in de Waakzaamheid.
We gaan alle drie al wat langer mee in de scene van de clubhouse verteld Dennis; om maar wat te noemen: DNC GROOVE produceert niet alleen platen, ook draait hij op verschillende locaties in Italië. (Hij is tenslotte Italiaan). DJ R@yden, een op en top groover, presenteert zijn uurtje club(night) muziek op de locale Zaanse radio met daarbij een Guest dj of muziek performer (Elke vrijdag avond vanaf 23.00 uur op de 107.1 FM en 103.3 op de kabel).

Pure Groove organiseert dit feest omdat alle drie de mannen een bepaalde ervaring hebben opgedaan met de muziek. Groovy club laat zich het best omschrijven als een streaming die zich kenmerkt door oudere funky bases en disco tunes. Het swingt gewoon en is daarmee een warme en sfeervolle vorm van housemuziek. "Het wordt veel gedraaid in de eerste paar uren van een club avond" vertelt Raymond. Stevige en diepere groove zal ook aan bod komen die avond. "We zullen de tent zeker niet in slaap sussen" vervolgt Daniel.

De deuren van de Waakzaamheid gaan zaterdag om 23:00 uur open. Kaarten voor Pure Groove kosten € 12. Leden betalen slechts € 6.
(toegevoegd:29-08-2002/10:44)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws