JEFFERSON’S HIGH FIVE

Partyscene Redactie | 27 augustus 2002
headlines


Natuurlijk verschenen er de afgelopen week wel aardige producties, maar van geen enkele plaat werd ik echt warm.
En de platen moeten toch aan bepaalde eisen voldoen, willen ze in de H5 terechtkomen.

De zomer loopt ten einde, dus maken de labels zich klaar voor de najaarsreleases. Binnenkort kom ik waarschijnlijk ruimte te kort om alle nieuwe releases te bespreken.

Ik ben ook erg benieuwd wat er gaat gebeuren met de dance-scene in Nederland. Momenteel heeft iedereen te lijden van de economische teruggang, de veel te dure Euro en een overdaad aan festivals en feesten.

De clubber van vandaag is erg verwend, het aanbod aan feesten en Dj’s is enorm, dus stellen ze hoge eisen. Persoonlijk denk ik dat met name clubs hun wekelijkse avonden aantrekkelijker moeten gaan maken, een soort total-entertainment moeten gaan bieden. Je komt niet meer weg met een Dj en wat lampjes. Je moet toch concurreren met de parties.
Toen de Roxy nog open was, wist je wanneer je daarheen ging niet wat je te wachten stond. Er waren altijd wel acts en performances.
Ik zeg niet dat vroeger alles beter was, want dat is niet zo, maar tijden veranderen en je moet toch met je tijd meegaan. Zeker in de altijd trendy entertainment industrie.

Interactie wordt het toverwoord voor de komende periode, de techniek is er, nu nog de bereidheid van de organisaties om daar iets mee te doen.

Je mag best wat verwachten voor de hoge toegangs- en drankprijzen.
Uitgaan moet weer speciaal worden, je moet op zondag je vrienden bellen en ze zeggen wat ze allemaal wel niet hebben gemist gisteravond.

We wachten met spanning op wat er komen gaat.

(toegevoegd:27-08-2002/12:24)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws