ClubRisk weekend met Jamie anderson, Eric de Man, Cassie6, Bart Thimbles en Roog

Partyscene Redactie | 22 augustus 2002
headlines


Deze keer heeft ClubRisk weer een top-jock in petto. Niemand minder dan JAMIE ANDERSON (artform,uk), een van de "leading Figures" in de tech-house scene, zal de "like minded" Nederlandse dj ERIC DE MAN bijstaan. Eric en Jamie zijn geen vreemden voor elkaar. Vorig jaar produceerde (onder andere) ERIC DE MAN de track "I AM SOMEBODY" die dit jaar gaat uitkomen op Jamie Anderson's label Artform, met een remix van Jamie zelf. Jamie schitterde eerder dit jaar al op het Sound Vision Festival, en heeft daar menig mens kunnen overtuigen van zijn unieke kwaliteiten. MC Stretch en de visuals van Analog Recycling zullen de realhousmusic van beide grootheden ondersteunen.

Vorig jaar maakte Risk haar debuut op het Bloemendaalse strand bij BeachBop. Ondanks de heftige regenbuien werd het een legendarische avond. Daarom keert dit jaar ClubRisk opnieuw terug naar Solaris. Risk is aanwezig tussen 16.00 en 23.30uur. Alle nationale top-risk-jocks worden uit de kast getrokken om een van de "laatste zomer weekenden" van dit jaar te vieren aan het strand. De volgende dj's zullen achter de draaitafels verschijnen;CASSIE6, die met zijn warme, zwoele, en uplifting sound de strand dj is bij uitstek. BART THIMBLES, promotor van gloria(arena) en eigenaar van het succesvolle "Theraphy records" zal Cassie opvolgen, en het tempo licht opvoeren. Zodat ROOG en ERIC DE MAN het feest kunnen afsluiten.

ROOG heeft geen verdere introductie nodig, deze man staat immers altijd garant voor een feestje, zoals hij nu wel bewezen heeft met zijn riskmore residency elke derde zaterdag van de maand. ERIC DE MAN, een van de hotste realhouse dj's van het moment, zal zoals gewoonlijk een eclectische realhouse mix maken en de avond in stijl afsluiten. Daarnaast is er een speciale SouthernComfortCocktailbar aanwezig waar professionele shakers je van de lekkerste cocktails zullen voorzien.

(toegevoegd:22-08-2002/16:52)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws