MAZZO NOUVEAU - Nieuw & Verbeterd!

Partyscene Redactie | 20 augustus 2002
headlines


En telkens weer waren we er als een van de eersten bij. De laatste jaren lag de nadruk vooral op techno. Maar daar gaat nu verandering in komen. Want Mazzo zou Mazzo niet zijn als we niet bleven zoeken naar spannende, vernieuwende muziek. Per september gaat er dus het een en ander veranderen. Met een compleet nieuwe programmering, waarbij we het accent verleggen van techno naar black music - in de breedste zin van het woord. En meteen van de gelegenheid gebruik maken om ons frisse, nieuwe interieur te presenteren.

Donderdag: Soundclash
Er is een nieuw licht aan de dichtbewolkte muziekhemel verschenen: dancehall. De ultieme cross-over van hedendaagse dance met Jamaicaanse invloeden, variërend van hiphop en 2-step tot jungle en R&B. De avond is in handen van drie DJ’s en twee MC’s van de Controverse All Stars (bekend uit o.a. Club Item en de Melkweg). Samen met hun ‘family’ van bevriende DJ’s, MC’s, zangers, zangeressen en rappers en de bezoekers maken deze ambassadeurs van Jamaica’s digitale dansmuziek er elke donderdag een feest van.

Vrijdag: Bullitproof
Wegens succes geprolongeerd: de wekelijkse drum ‘n’ bass avond van resident-DJ Andy Haze. Naast bekende (inter)nationale gast-DJ’s en producers zal Bullitproof vanaf september één keer per maand georganiseerd worden door de Retox crew, bekend van More, Arena en de Melkweg. Tevens vindt één keer per maand Friday Night Delight plaats, een avond vol funky hiphop gehost door Bullitproof’s MC Srah.

Zaterdag: Dancewell
Een nieuwe dansavond zonder poeha en dresscodes, met maar één doel voor ogen: to dance well. De avond wordt muzikaal vormgegeven door een vaste crew bestaande uit host/DJ Clyde (Somethin’ Else), DJ’s Aardvark (Delsin), Antal (Rush Hour, Paradiso) en Mr. Wix (Chocolate, Kindred Spirits) en gast DJ’s. Samen spinnen ze een eclectische mix van soulvolle hiphophousepopafrobeatlatinjazznewclassicsoul.

1e Zondag van de maand: Wax
Wax staat voor hiphop, dancehall en goede R&B. En verregaande gezelligheid in de vorm van schaafijs, lekker eten, acts en verrassingen. Met resident-DJ’s Precise en Waxfiend, die regelmatig worden bijgestaan door Shyrock van de Postmen en Otty van de Controverse Allstars.
2e Zondag van de maand: Struttin’
Het eerste deep funk & raw soul feest in Nederland. Rauwe geluiden, vette drumbreaks en exclusief vinyl zijn de voornaamste ingrediënten. En natuurlijk zweten en dansen op de platen van DJ’s Alviz, Fader en Taco Fett (Cold Grits Crew).
3e Zondag van de maand: OOMPH
De allernieuwste en enige clubavond voor en door vrouwen in Amsterdam is het vervolg op succesvolle avonden als Pussy Lounge en Planet Pussy. Met resident-DJ Natarcia en gast-DJ’s uit binnen- en buitenland, videokunst, performance en muziek. Hosted by Puck.
Overige zondagen: divers
Ruimte voor nieuwe initiatieven zoals, Supersphere Productions en Black Disco Bust en natuurlijk de ‘golden oldies’ zoals, Punkchique, Djazzadelic, STPDFRSH en Water!

MAZZO NOUVEAU
Openingsweek 5 – 8 september 2002
Rozengracht 114
1016 NH Amsterdam
Tel. 020-6267500
www.mazzo.nl

(toegevoegd:20-08-2002/12:30)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws