...En toen was er: Liberty One

Partyscene Redactie | 8 december 2002
headlines


Op vrijdag 23 tot en zondag 25 augustus zal een voormalig Amerikaans radarstation bij Turkheim, Zuid Duitsland, de basis zijn voor alweer de derde editie. Vorig jaar dansten ruim 14.000 feestgangers zich van de warme zon, naar een duistere hemel. Dit jaar zal het volledige weekend benut worden om het iedereen naar de zin te maken. De organisatie heeft er in 2002 namelijk voor gezorgd dat de bezoekers die op het naastgelegen terrein kamperen, de hele zondag nog worden voorzien van melodieuze technoklanken. Dat betekent 2 nachten en 3 dagen feest.

Het terrein staat vol met zeven clubs, een mainstage, twee grote feesttenten, bungee jumping, 3d-bioscoop en alle gangbare eet en drinkgelegenheden.

De mainstage en tenten zijn in gedeeld in Alpha, Beta en Gamma.
Op vrijdag begint de Alpha Floor (mainstage) met onder andere: DJs: Heiko Laux, Commander Tom, Kai Tracid en live optredens van Mijk van Dijk en Tok Tok vs. Soffy O.

In de Beta-tent staan Sven Vath, Rush, Liebing en Adam Beyer vs. Cari Lekebusch op het programma. Acid Junkies en Christian Varela zullen een live-act doen, waarvan de laatste op Awakenings festival heeft laten zien dat hij precies weet waar het publiek voor komt.

De vrijdagavond in de Gamma-base is gevuld met vrolijke gangbare house voor opzwepende danspasjes. Naast Raul Rincon, Phil Fuldner, Dani Konig, en Farley ‘Jackmaster’ Funk, komen Martini Bros en Future Funk live optreden.

Zaterdag staan te springen op de Alpha Floor: Miss Kittin, Mauro Picotto, Tomcraft en Sascha Hockenmeier. Chicks on Speed en Genlog zijn 2 van de vier live-acts op de zaterdag van Alpha.

De Beta-tent mag zich alleen al opmaken voor Marco Carola, Monika Kruse, Gayle San, Frank Lorber, Miss Yetti. The Advent is de grootse live naam op deze avond.

Phats & Small, Tyree Cooper, Bjorn Wilke laten de Gamma-Base tot het uiterste gaan. Live staat Milk & Sugar vs. Damien J Carter op stapel.

Liberty One 2002 mag meer genoemd worden dan we-doen-Nature-One-nog-even-dunnejtes-over. Al drie jaar een feest om lang over na te praten. Zoals de organisatie het zegt: 'Liberty One verandert je niet, het ontplooit je.'

(toegevoegd:12-08-2002/15:40)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws