Lekker flirten in Now & Wow

Partyscene Redactie | 31 juli 2002
headlines

Dit duidelijk bleek aan de deur waar de vele bezoekers niet konden wachten om het Flirtpaleis te betreden.
Zomer viel dit weekend als een vrolijke warme deken over Nederland. Het Zomercarnaval was deze zaterdag in alle hevigheid losgebarsten in de binnenstad van Rotterdam. Voelbaar was de zomerhitte ook in Now & Wow terug te vinden, en vloeiden de zweetdruppeltjes rijkelijk. In de Now zaal was het rond de klok van 1 vol met partygangers die deze zomerse dag nog even goed wilden afsluiten. Maar de grote vraag was....wie is dat toch die zo enthousiast achter de draaitafels staat? Het bekende vertrouwde gezicht van resident Lacroix? Nee. Ook de gevulde verschijning van Eric de Man was het niet, Roog was het duidelijk ook niet. Wat blijkt? Het was collega-reporter Cleon die tot 2 uur de draaitafels bemande! Niet geheel volgens de planning maar wel een aangename verrassing. Vj's Nog Harder zorgden voor de visuele kunsten.

De Wow zaal 'multidarlingnight' was het mekka van de Flirt. De Golden Wonder Boy was de dj en draaide vanachter een stel kartonnen dozen meezing- disconummers. Wow was namelijk omgetoverd tot 'DISCOunt Supermarche'. Twee podia met onderdelen van een supermarkt erop, uiteraard gesierd door de performers van Now &Wow, plus twee podia met verveelde maar sexy caissières.
Een leuk idee was de caravan achterin de zaal waar Roodkapje artistiekelingen c.q. jonge talenten de mogelijkheid geeft zijn of haar Nachtkunsten te laten zien. Ivo Hofstede met zijn 'Underwater Beauty' had deze avond zijn eigen kleine presentatieruimte in de caravan. Zeker de moeite waard om daar even een blik op te werpen: aquaria met zeer originele fotografie erin (en echte goudvisjes!). Kunst in het uitgaan! 17 augustus staat de caravan er weer, met de kunsten van Kyra Showgirls.

Uit de Now zaal klonken stevige nummers, dat moest Eric de Man zijn. Lekkere nummers waar de (verhitte) partybezoeker op los ging. Druk was het zeker deze avond. Hitmeister D had inmiddels de draaitafels overgenomen in de Wow zaal en zorgde voor de nodige handjes-in-de-lucht-taferelen. Rond de klok van vier was het de beurt aan Roog om de Now zaal wat heerlijke platen ten gehore te brengen, vergezeld door vj Barkode.
Volgende week is het uiteraard weer tijd voor een goed bekend portie Speedfreax! 2 step en garage geluiden zullen dan uit de speakers van de Wow zaal knallen...

Tekst: Trisha Pothoff

(toegevoegd:31-07-2002/14:35)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws