I Love Trance zoekt het buiten Amsterdam

Partyscene Redactie | 31 juli 2002
headlines



Zonder locatie valt er natuurlijk weinig te feesten. Na een lange zoektocht is het dan toch gelukt een nieuwe locatie te vinden. I Love Tranceverplaatst zich naar hele andere delen van het land en gaat voorlopig weg uit Amsterdam

De trance liefhebbers in het zuiden zullen blij zijn want vanaf 7 september kun je iedere eerste zaterdag van de maand terecht in Nightlive voor een avondje onvervalste trance. Op de openingsnacht zullen de resident DJ's aan het publiek worden voorgesteld. Vanaf het altaar zullen zij de kerk vullen met hun spirituele trance en iedereen in hoger sferen brengen. De ILT resident DJ`s zijn : Spider, Precision & Mark van Bekkum

Twee weken later kunnen tranceliefhebbers uit de omgeving van Den Haag hun hart op halen in hun eigen als daar de kick-off is voor een serie twee-maandelijkse I Love Trance avonden. Verdeeld over twee zalen is er een divers aanbod zodat iedereen aan zijn trekken kan komen. In de grote zaal zal host Spider worden bijgestaan door Misja Helsloot en DJ Jurgen terwijl zaal 2 ruimte biedt aan Precision, Mark van Bekkum en DJ Onne.

Uiteraard zullen beide avonden zijn aangekleed in de typische I Love Trance stijl en word van iedereen verwacht om in loved up stemming te komen om zo de sfeer op de avond compleet te maken.

Het is de bedoeling dat I Love Trance in de toekomst ook weer in Amsterdam gaat beginnen. Waar en wanneer is op dit moment nog niet bekend. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het vinden van de juiste locatie om in de hometown weer aanwezig te kunnen zijn.

(toegevoegd:31-07-2002/12:26)




Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws