Dit weekend tweede Lunchclub

Partyscene Redactie | 30 juli 2002
headlines

Het Lunchclub Festival laat 4 weekenden lang een mix van beeldende kunst, DJ's, VJ's, performance, live elektronica, film, food en interactieve installaties zien. Nieuwe Vide wil als experimentele tentoonstellingsruimte in de LunchClub de combinatie van beeldende kunst en dance-cultuur laten zien en de samenwerking tussen DJ's, VJ's, beeldend kunstenaars, lichtkunstenaars en performers centraal stellen.
Het festival vindt plaats in Nieuwe Vide te Haarlem: een danceclub in een expositieruimte en een tentoonstelling op de dansvloer. Op het LunchClub Festival zijn in vier weekends vele live-acts te zien van
DJ’s en VJ’s als Daniëlle Kwaaitaal, Micha Klein, Gerald van der Kaap, Bar Kode, DJ Per, DJ Ilco, DJ Aardvarck en Jay Samson. Bovendien toont Nieuwe Vide tijdens het festival de pilot-versie van Nieuwe Vide’s Mobiele Units. De Units zijn verrijdbare éénpersoons-bioscoopjes die film- en videowerk van zo’n dertig kunstenaars tonen. Deelnemende kunstenaars zijn onder andere Martha Colburn, Kees Veling, Willum Geerts, Nils Mühlenbruch en Nepco.

Nieuwe Vide's Lunchclub zal de Mobiele Units met bijzonder film- en
videomateriaal in september 2002 ook presenteren op het Nederlands Filmfestival in Utrecht. Dit weekend zullen de volgende artiesten te zien zijn: Mys Syche, VJ luxxx, Prime Meridian Multimedia/Vj Collective, DJ Estroe, VJ Nog Harder, Bar kode, DJ Ilco en Martha.
Meer info kun je vinden op www.nieuwevide.nl

(toegevoegd:30-07-2002/11:58)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws