THE WIDE SPECTRUM PRESENTS UPFRONT DRUM'N'BASS AND ELECTRO

Partyscene Redactie | 24 juli 2002
headlines




Organisator Sound Architecture laat voor één nacht techno en techhouse voor wat het is en biedt onder de titel Subtronics deze avond het beste uit de vaderlandse drum ‘n’ bass en electroscene. The Wide Spectrum is ontstaan uit het idee om het Rotterdamse publiek kennis te laten maken met echte underground stromingen. In een lokatie als Off-Corso hoopt Sound Architecture naast de vaste klanten ook de echte freaks te trekken.

Voor het schamele bedrag van 8 euro wordt er een uitstekend scala aan dj’s geboden. In de grote zaal staat Nederlands beste drum ‘n’ bass-dj, DJ Nubian, geboekt. Dit wil niet zeggen dat de rest voor hem onder doet. Met dj’s als Dreazz/ Mack vs Predator/ Th’Acquisition vs Eni-Less en Denny D gaat het bij de doorgewinterde d&b freak toch aardig kriebelen.

Ben je het drum ‘n’ bass geweld beu, dan kun je in de lounge terecht voor electro van de bovenste plank. Naast resident-dj Seutek komen er twee Amsterdamse gasten van het Klakson-label. Niemand minder dan Dexter (live) en Steffi complementeren de line-up. Sound Architecture biedt tussen het festivalgeweld een intiem en gezellig feestje, wat zeker het bezoeken waard is.

MAIN HALL
DREAZZ (elementz)
NUBIAN (killacutz)
MACK vs PREDATOR (illynoiz)
TH'ACQUISITION vs ENI-LESS ( drum'n'breaks)
DENNY D (pressure crew)
HOSTED BY MC MIKE REDMAN (walkmen the film)

FOYER
DEXTER -live- (Klakson/Clone)
STEFFI (Klakson/Elechicks)
SEUTEK (Brainstorm)

HOSTED BY MC GREGOR ( Grillig )

DONDERDAG 27 July 2002. 23:00 tot 05:00
OFF CORSO
KRUISKADE 22 , ROTTERDAM
DAMAGE 8 EURO. Tickets available at the door......

(toegevoegd:24-07-2002/17:29)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws