5daysoff morgen van start

Partyscene Redactie | 16 juli 2002
headlines


De ondertitel van 5daysoff is ‘Music Driven, Party Minded’ en deze twee elementen brengen feilloos onder woorden waar het bij 5daysoff om draait: de allerbeste muziek voor het allerbeste feestje. En dat begint al morgen, op de doordeweekse woensdag waar technogrootheden Jeff Mills, Johannes Heil en Heiko Laux het festival openen.
De donderdag is er niet minder om want hier zijn Laurent Garnier, Tiga en Miss Kittin & The Hacker te gast. We zijn nu al benieuwd wie de even talentvolle, Franse als grillige Garnier nu weer de schuld gaat geven als zijn plaat overslaat.
5daysoff kent geen inzakmomenten gezien het programma van vrijdag als Silicone Soul, Gene Farris en bliep en knor helden Plaid in de Melkweg komen opdagen. Vooral de laatste is een unicum. Zo vaak zien we Plaid niet optreden.
Omdat 5daysoff muzikaal gezien van alle markten thuis is, staat de zaterdag in het teken van drum & bass. Dj’s zijn Roni Size (zal de drijvende kracht achter Reprazent Brown Paper Bag draaien?) en Krust & Dynamite. Op zondag wordt afgesloten met een Earth op 5daysoff met uiteraard dj Per, Jazzanova en i.p.v. Anthony pappa komt James Holden. Wij zullen de komende dagen kaarten gaan weggeven voor 5daysoff en een dagelijkse vooraankondiging maken inclusief report van de avond daarvoor. Hou ons dus in de gaten.

(toegevoegd:16-07-2002/10:22)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws