‘Capital’ in Escape met Tom Stephan

Partyscene Redactie | 15 juli 2002
headlines


Tom Stephan ook wel bekend als Superchumbo staat vooral bekend om z’n uitstekende remixes voor artiesten zoals Kylie Minoque, Missy Elliot en Yoko Ono. Daarnaast heeft hij de afgelopen maanden vooral naam gekregen door de release van z’n Superchumbo track ‘The Revolution’ op het label Twisted. In september komt zijn eerstvolgende album ‘Get the Lead Out’ uit.

Als DJ is hij ooit begonnen in the Ministry of Sound, openend voor Danny Tenaglia, wat hem inmiddels een residency heeft opgeleverd bij Crash en Roach, beide clubs in London, en een eeuwige vriendschap met Danny Tenaglia himself.

Vrijdag 19 juli staat Capital dan ook garant voor een avond vol met funky, deep en en sexy sounds. Uiteraard maken Mike Vandenberg en Stef dit compleet met hun diepe en pompende muziek.

Na deze editie gaat Capital deze zomer door met events in wederom Escape en Dancetheatre . Daarnaast host de organisatie een tent bij Mysteryland. Op 9 november zal in de Statenhal in Den Haag een speciale editie van Capital plaatsvinden met o.a. Tiesto en Paul van Dijk, beide staan garant voor een set van minimaal drie uur.

Kaartjes winnen? Check de rubriek "WINNEN"

(toegevoegd:15-07-2002/11:55)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws