DJ Fanclub maakt grootse dingen mee maar vind het echte geluk in het kleine

Partyscene Redactie | 7 september 2002
headlines




Aan de ene kant waren er natuurlijk Awakenings en Sensation. Daar is al vrij veel over geschreven. Behalve door de Telegraaf lees ik net hiernaast in de column van Victor Brand, maar wie zit nou op die krant z’n mening te wachten? Best een interessant onderwerp eigenlijk: Is het beter dat mensen die geen snars van “dance” en “house” snappen, zich er ook niet over uitlaten, of moeten we dat “geleuter in de ruimte” maar voor lief nemen...? Oftewel: Beter niks over Sensation in de Telegraaf, dan een artikel waar je, je groen en geel (Zwart en wit?) aan ergert?

Ik was er ook. Deze keer vermomd als “daglicht-technicus”. Dat wil zeggen; Ik heb me opgegeven als coördinator “daglicht”. En dat lukte. Ik had dus de eerste uren van het feest niks te doen. Behalve dan natuurlijk poseren met diverse mensen die graag met Undercover op de foto willen... Ach, het hoort erbij als je voor zo’n veel gelezen site als PartyScene.nl schrijft. (Ik vraag me af hoe Victor Brand dat doet met al die hysterische fans... die natuurlijk ook met hem op de foto willen. Maar goed.)


Geduldig poseer ik hier met een paar fans:
“Nee, jongens, nu geen handtekeningen!”


Sommige fans gingen wel heel erg ver en wisten door te dringen tot onder het podium, alwaar ik dacht mijzelf af en toe terug te kunnen trekken, om mij voor te bereiden op het grote “daglicht” effect, later in de nacht/ochtend. Een hele brutale was wel de jongen die zich verkleed had als oliebol, en zodoende de complete Sensation securitie bij de neus had genomen...
Klasse!

Al, met al een leuke, goede en mooie Sensation dit jaar, maar daar wilde ik het niet over hebben, maar over de zondagavond: Isaac Hayes in Paradiso. Snotverdorie, wat was dat goed!!! Meesterlijk! Ik weet zeker dat alle meiden in Paradiso het niet droog hielden. Ik ook niet! Wat een ontroerend mooi optreden! Met meneer Hayes wil ik op de foto en met niemand anders. Dat is nou het mooie: Aan de ene kant wil de halve Arena met Undercover op de foto en aan de andere kant (een dag later) wil ik niks liever dan met Isaac op de foto!


Undercover

Wil jij a.s. vrijdag ook op de foto (met wie dan ook) kom dan naar Paradiso, naar de “DJ Fanclub Meets Germans in Benidorm Party” op het tussen balkon. Met bier en worst en Duitse, maar toch ook Spaanse muziek. Ideaal voor je vakantie foto’s zonder dat je naar dat “verre” buitenland hoeft!


VRIJDAG 12 JULI 2002
STROBOSCOPIC
te
Paradiso:
Thema:
"Holidays in the Sun"- dance classics en
nostalgische Ibiza-stijl vakantiekrakers.

*
Grote zaal:
M i a m i V i c e
met
Dave dinges Da Costa en Kostas Homm

*
Kleine zaal:
Last Minute Stand-By
flights to fantasy island
met als "stewardessen"...
DJ Celeste en DJ Rossa
*
Balkon:
DJ Fanclub's
Benidorm Biergarten
mit
Jack Undercover und freund

aanv: 00.30 uur * 11,- entree incl.
VVK: Alleen bij AUB en postkantoren
Paradiso
Weteringschans 6-8
Amsterdam

(Advertentie: LEES: http://www.djfanclub.nl )

(toegevoegd:09-07-2002/16:00)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws