Fertile Grounds All Star Weekend

Partyscene Redactie | 21 juni 2002
headlines

Het All Star Weekend start vrijdag met de warme clubavond Alliance Sociale waar onder meer de deephouse formatie Schmoov! en mc Baba Israel (USA) acte de présence zullen geven. Dompel je onder in deze zinderende dansnacht. Wordt zaterdag wakker en begeef je naar de Kop van Zuid om te genieten van All Stars als Dzihan & Kamien [Las Palmas], Jazzanova [Las Palmas], The Temptations [Rotterdam Jazztent] en Carleen Anderson [Rotterdam Jazztent].
Stay tuned en ga zondag naar Fertile Grounds at Las Palmas waar, geheel in de lijn van het All Star Weekend, State of Monc, Sonny Boy en wederom Schmoov! gecombineerd met de uiterst dansbare sets van LeRoy dit All Star spektakel afsluiten.

Het All Star Weekend vindt plaats in samenwerking met World Port Jazz dat dit jaar op 22 en 23 juni voor de tweede keer wordt georganiseerd op de Kop van Zuid in Rotterdam. De basis voor de combinatie Fertile Grounds en World Port Jazz is de programmering van vernieuwende stromingen binnen de jazz en dance.


Kaarten voor Fertile Grounds All Star at Off_corso zijn vrijdag 21 juni verkrijgbaar aan de kassa. Voor meer informatie check www.fertilegrounds.nl.

(toegevoegd:21-06-2002/16:17)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws