Driejarig bestaan deel 1 «O» Dance Theatre voorbij

Partyscene Redactie | 6 oktober 2002
headlines


Aankomend weekend zal minstens zo enerverend moeten worden. Aanstaande vrijdag zal United Dance Company een nieuwe editie van HQ in de «O» houden met deejays Tom Harding, JP en niemand minder dan DJ Scot Project. Naast DJ is deze Duitser een gevierd producer en produceert hij onder meer met hardhouse gigant Yoji Biomehanica.

De zaterdag zal de afsluiter zijn van de viering van het driejarig bestaan van S«O»S, The Sound Of Saturday. In de afgelopen drie jaar heeft S«O»S al vele nationale en internationale sterren mogen verwelkomen. Aanstaande zaterdag zal S«O»S gevierd worden met de Nederlandse top, bestaande uit DJ Jean (draait een 4 uur set), José, Spider en «O» residents Mark van Dale, Barry en Peter van Leeuwen.

Met de viering van het éénjarig bestaan van «O» Dance Theatre Arnhem en het driejarig bestaan van de Haagse locatie heeft «O» Dance Theatre een drukke juni maand. Aankomende periode wordt echter niet minder druk. Op 6 juli zal ‘Capital’ de Duitser Paul van Dyk verwelkomen. Capital is een samenwerkingsverband tussen «O» Dance Theatre en party organisatie Full Circle en heeft inmiddels een reeks succesvolle feesten achter de rug met deejays Ashley Caselle, mauro Picotto, Danny Howells en vele anderen. Voor Paul van Dyk wordt het de tweede keer dat hij op een Capital Party staat.

Op 27 juni zal «O» Dance Theatre Den Haag de officiële afterparty van het festival Sound en Vision huisvesten. Sound en Vision wordt die dag op het malieveld in Den Haag gehouden. Muziek zal overdag worden gebracht door deejays als Deep Dish, Luke Slater, Max Graham Remy en vele anderen. Remy en Max Graham zullen ’s avonds in de «O» samen met Per het Sound en Vision festival afsluiten.

Kaarten voor aanstaande zaterdag kunnen aan de deur worden gekocht. De mensen die de garantie willen hebben dat ze niet in de rij hoeven te staan kunnen hun kaart via het internet kopen op www.ticketscene.nl. De deuren van «O» Dance Theatre gaan open om 23.00 uur en gaan pas 9 uur later weer dicht. HQ zal op vrijdag om 23.00 beginnen en zal doorgaan tot 05.00 uur. Voor meer informatie kan men terecht op www.eau.nl.

(toegevoegd:10-06-2002/11:51)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws