Weekend-up-2-date

Partyscene Redactie | 6 juli 2002
headlines


Masters at Work zal aan het einde van dit jaar het tweede album van hun "Nu Yorcain Soul" project uitbrengen. Volgens Little Louie Vega kunnen de fans genoeg originele gemixte tracks verwachten. De heren verzekeren ons te gaan verassen met het album. Het wordt wat anders dan de fans van ons gewend zijn. Wij zijn benieuwd.

Smokin Jo, Dave Clarke en Neerlands trots, Junkie XL vullen deze maand de line-up van Gatecrasher in Londen dat plaats zal vinden in Heaven op 28 juni.

Junkie XL zal in de mainroom te zien en te horen zijn. Volgens insiders zal Junkie’s nieuw te komen remix van "Elvis’s A Little Less Conversation" een chartbuster worden. Op 10 juni wordt de single uitgebracht.

1 Juli is de dag waarop het nieuwe Space Ibiza album wordt uitgebracht. De compilatie bevat een terrace set van Jonathan Ulysee en een inside clubmix gemixt door dj Reche. Afgelopen zondag vond de officiële opening plaats. Deze werd één en al muzikaal ingeleid door Carl Cox, Steve Lawler and Sasha.

Na de gehele soundtrack van de Film "Swordfish" te hebben gecomponeerd staat Paul Oakenfold voor een tweede filmsoundtrack. Hij zal de muziek verzorgen voor de film “Psychoville”. Paul heeft het er maar druk mee. Momenteel tourt en doet hij verschillende clubs in de VS. aan.

(toegevoegd:07-06-2002/18:15)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws