X-Press 2 met 4-uurs live set in Melkweg

Partyscene Redactie | 5 juli 2002
headlines


Al jaren zijn Rocky, Diesel en Ashley Beedle bezig hun eigen weg te bepalen in voornamelijk de meer underground georienteerde dance-scene. Als X-Press 2 lieten zij voor het eerst van zich horen in 1993 met de onbedoelde hit 'Muzik X-press'.

Deze introductie kreeg al snel opvolging met de net zo succesvolle tracks 'London X-Press' en 'Say What'. In de jaren die daarna volgden waren de heren in steeds wisselende bezettingen allemaal bezig met verschillende producties om dit jaar terug te komen met een niet erg voor de hand liggende samenwerking; met de medewerking van Talking Head's David Byrne is de eerste single 'Lazy' van het debuutalbum 'Muzikizum een wereldhit in de maak.

In Engeland verdiende de veelbesproken single 'Lazy' al een Top 3 notering en ook in Nederland is de track op radio en tv prominent aanwezig.

De mannen van X-Press 2 zullen in de Max in de Melkweg een optreden van 4 uur ten beste geven en worden voorafgegaan door DJ Richard.

Locatie: Melkweg
Datum: vrijdag 17 mei
Aanvang: 23.00 u
Tickets: € 15 (ex. lidmaatsxhap en service kosten)
Voorverkoop via: TicketService 0900 300 1250, de 151 grotere postkantoren, de 33 GWK stationskantoren, de 12 grotere VVV kantoren en de Bekende Voorverkoop adressen.
Amsterdam: Melkweg, Boudisque, Get Records

We mogen binnenkort kaarten weggeven voor het optreden van X-Press 2. Hou ons volgende week in de gaten!

(toegevoegd:07-05-2002/12:35)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws