HOME! een nieuwe maandelijkse clubavond

Partyscene Redactie | 5 februari 2002
headlines



Vanaf vrijdag 3 mei aanstaande is Amsterdam een nieuwe en opmerkelijke clubavond rijker. In Panama (Oostelijke Handelskade 4) start voortaan op elke 1e vrijdag van de maand het fenomeen 'Home!'. Bijzonder aan deze clubavond is dat de organisatie alles in het werk heeft gesteld om niet alleen het gehoor, maar nadrukkelijk ook alle andere zintuigen te strelen. Organisatie PeP-connection maakte eerder naam met evenementen waarbij housemuziek, visuals en performances vloeiend in elkaar overlopen, op een manier die zelfs voor het superverwende Amsterdamse uitgaanspubliek nieuw is. Doelstelling daarbij is onder meer om een brug te slaan tussen kunstevenementen en de dance scene.

Going Out and Coming Home! Op het programma van 3 mei aanstaande zullen nationale DJ's als Maestro, Femke èn de internationale DJ René Vidal de aftrap verzorgen met funky, uplifting housemuziek. Als speciale gast is aanstaande vrijdag de soulvolle zangeres Michelle "Storm" David (USA) gevraagd een spetterend optreden te
verzorgen. Het publiek in Panama kan verder genieten van het plezier en comfort waarmee VJ's Ed en Milo 7 de zaal transformeren tot een 'hemelse speeltuin' waar een ieder zich 'at Home!' voelt.

De ambities van de organisatie reiken verder dan alleen Amsterdam. Na
lancering zal dit Home!-concept medio juni van start gaan in Barcelona
en Las Vegas. De mix van artiesten, die de avonden omtoveren tot een
'sights and sounds' spektakel, blijft in het buitenland ook van essentieel belang.

De Home! avonden zien er veelbelovend uit met sublieme acts uit binnen- en buitenland. Initiatiefnemer Jennifer Resida: 'Wij willen een nieuwe dimensie geven aan feestavonden door er verschillende art performances in te verwerken. Door een goede harmonie te creëren tussen audio en visuele aspecten hopen wij dat de Home! clubavonden volledig tot hun recht komen en dat mensen, bij binnenkomst, een geheel eigen, warm en vertrouwd thuisgevoel krijgen.'


PePTALK
Organisatie PeP-connection (Progressive Entertainment Production) is een management agency dat in eerste instantie (vanaf 2001) het management voor fotografen en kunstenaars handhaafde. Het werk van de fotografen en kunstenaars breidde zich snel uit tot activiteiten binnen de dancescene. Het VJ'en was geboren. Vandaag de dag omvat PeP het management van diverse creative professionals, werkzaam in de fashion, dance en art industrie. Naast management richt de organisatie zich ook op het organiseren van hoogwaardige feesten en kunstevenementen. De feesten die PEP presenteert berusten op een perfecte harmonie tussen visuals als artform, excentriek themagedecoreerde locaties en housemuziek als dé toonkunst van de avond. Een ordelijke en evenwichtige eenheid tussen management, kunst en dancemuziek is het uitgangspunt van PeP.

Kijk nu bij WINNEN en maak kans op vrijkaarten!

toegevoegd: 02-05-2002/ 13:40

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws