Ron Vermeulen terug bij The Powerzone

Partyscene Redactie | 25 april 2002
headlines


Samen met Vandy O’Mall behoort Ron Vermeulen tot de oprichters van de Amsterdamse superclub The Powerzone. De club ging zo’n anderhalf jaar geleden van start met een nieuwe formule waarbij luxe en gemak een hoofdrol speelden. Zo was betalen voor toiletgebruik uitgesloten en mocht ook de portier niet getipt worden. Al vrij snel na de opening vertrok Ron Vermeulen bij de The Powerzone maar nu is hij terug. Met zijn komst worden ook een aantal nieuwe concepten gelanceerd.
Vermeulen licht desgevraagd toe: “Op zondagmiddag gaan we deze zomermaanden van start met wat we nu de ‘Sunday Picknick’ noemen.” Het idee is om verschillende Picknickmanden aan te bieden in verscheidene gradaties met daarin allerlei lekkers op het gebied van eten en drinken. Het terras waar The Powerzone over beschikt speelt hierbij een grote rol.
Dit geldt ook voor het tweede initiatief dat Ron Vermeulen van plan is te ontwikkelen. “Binnenkort gaat de try-out van start met een restaurantgelegenheid in The Powerzone. In de vooravond kunnen mensen komen eten. De keuken wordt oriëntaals georiënteerd.” Ook hier zal het terras een grote rol gaan spelen. Wie een hapje wil komen eten met de boot is van harte welkom. Meer info over Ron Vermeulen via Pure Consultancy.

(toegevoegd:25-04-2002/14:19)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws