Strip Now&Wow was hardcore

Partyscene Redactie | 17 april 2002
headlines

Er zijn al heel wat partyreports geschreven over Now&Wow. Elke week is het met goeie dj´s en knappe decoratie weer een groot feest in Ted´s tempel. Naast het thema "Strip", gezelligheid, leuke mensen en de altijd stralende Evelyn kwamen we ook voor muziek. Tot onze grote spijt stond rock dj Benny “The Benman” Rodrigues niet in de line-up. Jeroenski, Erick E, Lacroix en Jip Deluxe waren de draaitafelmeesters van de avond.

In de beginuurtjes is “Wow” de juiste ruimte om een beetje in te dansen. Retrospectieve zomerse klanken voerden hier onder begeleiding van Jip Deluxe en Jeroenski de toon. Dj Jeroenski, maakte zijn debuut in Ted´s tempel. Jeroen is o.a. bekend van zijn residentschap in “De Waakzaamheid”. Ook is hij producer van vele dancetracks, waaronder “Climb The Wall”, en de zomerse clubbanger die momenteel door een aantal dj´s veelvuldig gedraaid wordt, “A Family Affair”. Jeroen draaide goed. In een “back to back” sessie met Jip hielden ze het publiek vrolijk op de been.

“Now” was gereserveerd voor een vroeg optreden van Lacroix die we helaas gemist hebben. Marcella troffen we wel aan. Haar optredens in Now&Wow zijn altijd de moeite waard. Het is mooi om te horen hoe zij elke keer een andere sound weet neer te zetten. Zo bezorgde ze het publiek ook hier een solide-non-monotone-groovy-funky zomerse set. De man na haar deed er een schepje van een ander soort bovenop. Met een aankondiging van Dhr. Langenbach, een warm onthaal van het publiek en een stevige techy, breakbeatachtige track liet Erick E. letterlijk en figuurlijk horen dat hij aanwezig was. Raar eigenlijk dat deze man niet vaker in Now&Wow te vinden is. Misschien dat dit in de toekomst zal veranderen want Erick draaide perfect, zoals we dat van hem kennen. Muzikaal viel er deze avond bij geen enkele dj wat te klagen.

Het zou crimineel van mij zijn als de decoratie en acts in dit stuk niet aan bod kwamen. Gedurende de avond vonden er ook act plaats en kon men op zichzelf prima vermaken. Het indrukwekkende decor in “Wow” bestond uit een schoolklas vol ondeugende schoolmeisjes die het publiek op eigen wijze wist te vermaken. Bij Strip denk je aan uitkledende vrouwen die zich sensueel om een paal weten te werpen. Deze editie waren de mannen aan de beurt, maar zij maakten gebruik van een ander soort paal.....
Wie dit shockerende exhibitionistische optreden niet kon verteren, kon aansluiten in de rij voor Now&Wow-cinema. Filmgenre? Harde schaamteloze porno! Dacht je alles gehad te hebben? In de doorgang van de ene naar de andere zaal kon je niet om de zelfbevredigende man met het redelijk zwaargeschapen geslachtsdeel heen. In Now&Wow kunnen dit soort dingen allemaal zonder dat het ten koste gaat van de feestelijke sfeer. Het is hier altijd top, dit maakt deze club ook tot één van de betere in ons land.

tekst: Cleon Macnack

(toegevoegd:17-04-2002/17:18)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws