DJ Fanclub koopt "house-boat"!

Partyscene Redactie | 4 september 2002
headlines




De kapitein is bekend. De zomer van 2002 gaat vooral op het water zijn hoogtepunt bereiken! Elke weekend zal een andere stad (aan het water) worden aangedaan met een dansavond op deze boot met elke keer een landelijk bekende DJ én een plaatselijke held...

Fiasco?
Ondanks het fiasco van de Nokia-boat van vorig jaar, bleef dat idee, van “met een boot op tournee”, hangen in ons achtersteven (achterhoofd)... Met de bank gepraat, meegedaan aan de staats- en postcode loterij, nóg een keer met de bank gepraat en tenslotte die klote bank maar overvallen... Kortom, genoeg poet bij elkaar gesprokkeld om de grote stap te wagen. Na jaren SPAMMEN, publiciteit vergaren en na overal te pas en te onpas de naam DJ Fanclub te hebben laten vallen, denken én hopen we genoeg naambekendheid te hebben opgebouwd om dit risico, wat het toch blijft, te kunnen aanvaarden.... (Aanvaren?) Met trots stellen we aan u voor: 400 vierkantemeter feestruimte (300 meter dansvloer en 100 meter relaxruimte.) En dat voor slechts 700.000 EURO... Een koopje!!! :

De kapitein!
Als kapitein, hebben we een “oudgediende” weten te strikken “Renée”! Renée die ook wel bekend staat als Kapitein Rob, hoewel daar geen enkele logica in zit... Toch luistert Renée en Rob naar allebei de namen en zal Rob net zo snel op de naam Renée reageren, als Renée op de naam Rob, wat erg belangrijk is bij eventuele calamiteiten... Als bemanning (matroosjes) zitten we te denken aan Russen. Er liggen hier in Amsterdam nog een paar van die Russische schepen aan de ketting wegens asbest gevaar (Gevaar?) en het is toch sonde als deze tijdelijk werkeloze matrozen in de onderwereld en drugs maffia terecht zouden komen. Daar komt nog bij dat ze niet te duur zijn. Als zelfstandig ondernemer, moeten we op de kleintjes blijven letten.

Het Interieur:
Als interieur ontwerper hebben we gedacht aan een bekende horeca ontwerper, die Cafe "Het Boek", de NL, Escape, TOnight alsmede de Sinners gerestyled heeft... “Tino Valentino” (Voor vrienden “Wodka-Cola”) Gedacht. Meer niet. Aangezien die laatste behalve interieurs kan inrichten, ze óók kan affikken is laatst gebleken... (Hè Kamielski?) Verder kwam de heer Bouvrie in onze gedachte op en ook dáár bleef het bij slechts bij een gedachte.

”Niet te veel, hoor...”
U begrijpt, het moet niet te duur worden, maar wél leuk blijven. Handige schilders en decorateurs kunnen zich vanaf nu melden. We zitten met name aan de werkelozen te denken van de wijlen RoXy deco ploeg! (Peter Paul and friends) Als portiers hebben we Goos en z’n broer overwogen, maar gezien die dan de stuurboord zijde bij de ingang zou moeten bewaken vrezen we voor het vroegtijdig kapseizen van ons nieuwe bootje en dat is zonde!

Vaarschema:

Het (voorlopige) Programma (Vaarschema!):

@Vrijdag 3 mei: Naamgevingsfeest (Je weet wel: Met een fles champagne er “tegenaankletsen”) voor genodigden. Invulling van die avond blijft nog even geheim. De "DOPING" wordt verricht door niemand minder dan Mick Boskamp! Locatie zal de haven van Waalwijk zijn (De haven waar hij ook “verbouwd” wordt.)
@Zaterdag 4 mei: Waalwijk: Eerste feest voor iedereen. Tevens verjaardagsfeest van Maz en een speciale dodenherdenking om 8 uur (2 minuten stilte) voor schepen en schippers die op zee vergaan zijn. DJ’s Per en Henk de Hype (Lokale DJ).
@Zaterdag 11 mei: Den Bosch met DJ’s Dr. Love en Michel de Heij.
@Zaterdag 18 Mei: Utrecht met DJ’s Twister-M en Franky D.
@Vrijdag! 24 mei: Amsterdam met DJ’s Joost van Bellen en Jack Undercover.
@Zaterdag 1 Juni: Rotterdam met DJ’s Ronald Molendijk en Ted Langenbach (Onder voorbehoud)
@Vrijdag 7 juni: Den Helder met DJ’s Peric, Ricardo en Per.
@Zaterdag 8 juni: Alkmaar met DJ’s Peric, Ricardo en Per.

Het vervolg programma zal spoedig worden bekend gemaakt en de organisatie behoud het recht dit schema aan te passen of te veranderen wanneer dat nodig is. (In de hele maand juli gaan we voor het strand van Bloemendaal “voor anker” en later in het najaar zal er ook een Rijnreisje gemaakt worden. Daarover later meer!)

Undercover

(toegevoegd:09-04-2002/10:39)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws