Populariteit Speedfreax Rotterdam blijft onverminderd

Partyscene Redactie | 4 september 2002
headlines

De populariteit van de Speedfreax avonden in Now & Wow in Rotterdam blijft onverminderd. Al maanden is de eerste zaterdag van de maand in Now & Wow inherent aan Speedgarage en 2 step geluiden, en nog steeds is deze avond een van de meest bezochte feesten in Rotterdam naast de nieuwe stijgende populariteit van de ' Flirt' avond, ook in Now & Wow.

Pasen kan dan alweer achter de rug zijn, maar de term Paasbest is toch wel erg op z'n plek voor deze trendy party. De meest bizarre brillen, accessoires en outfits waren te bewonderen. De ijdele aka lichtelijk narcistische partygangers namen zichtbaar ruim de tijd om zich flink uit te dossen voor de avond waar het uiterlijk duidelijk de boventoon speelt. Inferieure kleding flanst de Speedfreaxganger met alle gemak om in iets punky en origineels.

Deze Speedfreax had zich verbijzonderd door de aanwezigheid van topfotografen. In de Wow zaal maakten Erwin Olaf, Cleo Campert (o.a. fotograaf Nieuwe Revu) en Menno Kok de dienst uit. Speciale hoeken en podia werden ingericht voor heuse fotoshoots. Met een artistieke en uiteraard zeer professionele blik werd een selectie van het Speedfreax publiek op de gevoelige plaat vastgelegd.
Paraderende fashion victims, attention junkies, adonissen en diva's, de keuze was aan de fotografen, die hier maar al te gretig gebruik van hadden gemaakt. dj Gomez stond achter de draaitafels, opgezweept met mc's Vin e en Lyrical tie en Miss Bunty. Niemand minder dan dj Joost van Bellen wist hierna zijn gebruikelijke plek achter de decks te vinden.

In de Now zaal was het resident Lacroix die de juiste, authentieke sfeer wist neer te zetten, een lekkere set getypeerd door veel bekende 'handjes in de lucht' clubnummers. Deze Rotterdamse dj werd vergezeld door performers die een punk rock band uitbeeldden. De '80 punky bandleden leefden zich uit op mega gefabriceerde gitaren en quasi drumstel en microfoon. De nodige glimlachjes werden door deze act natuurlijk wel gecreerd. Kortom, de creatieve motor achter Now & Wow heeft weer hoge toeren gedraaid.
Benny Rodrigues nam laat in de avond de decks over van Lacroix.

Ja, gezegd kan worden dat Now & Wow het weer voor elkaar heeft gekregen een flamboyante en vooral fotografisch verantwoorde avond neer te zetten. De Speedfreaxgangers kunnen met een gerust hart een maandje uitrusten van al deze consternatie en volgende maand weer een verrassende Speefdreax verwachten. Ondertussen blijven de andere avonden in Now & Wow zeker niet minder dan deze avond hoogtij vieren....volgende week Strip, komt dat zien, komt dat zien!

Meer info afgelopen Speedfreax: artikel Rotterdams Dagblad 8 april 2002 en via www.now-wow.com.

Tekst: Trish

(toegevoegd:09-04-2002/09:56)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws