Puschkin Residence in Doornroosje Nijmegen

Partyscene Redactie | 4 mei 2002
headlines


Na Utrecht (dj Eric de Man), Amsterdam (KC the Funkaholic), Maastricht (dj Base) en Eindhoven (Bass Galore) is het nu de beurt aan Nijmegen. Het wodkamerk Puschkin verwelkomt op die dag Doornroosje als hun nieuwe huis, met hun zaterdagavond Planet Rose, al jaren de technotempel van het oosten.

Vele bekende namen en talenten uit technoland maken daar wekelijks naast de residents de dienst uit. Voor Puschkin Residence het teken om Doornroosje tot een van haar residenties te maken en haar resident- dj’s de nieuwe mix-cd te laten maken. Hansz, Pure en B-Tek tekenden voor de vijfde versie van de Puschkin Residence mix-cd en laten vooral horen wat je kunt verwachten tijdens een avond van Planet Rose.

“Met de muziekkeuze op de cd proberen we duidelijk te maken dat we niet voor één gat te vangen zijn”, aldus Hansz, die enige nummers van zichzelf op de cd heeft staan. Voor B-tek is het thuis luisteren ook een factor. De nummers die ik gekozen heb variëren van rustig tot wat steviger. Pure vind het belangrijk in stijl te variëren. Door de jaren heen heeft deze avond zich ontwikkeld tot een podium voor zowel nieuwkomers, experiment en gevestigde namen. Dit heeft naar mijn mening onze kijk op techno vruchtbaar beïnvloed en de samenwerking tussen de drie residents versterkt. Van discussie tot bewondering. Een mooie tussenbalans voor Planet Rose nu, voor de toekomst met respect voor technopeople uit Nijmegen.

Zoals bekend kunnen alle bezoekers van hun favoriete avond het gevoel van Puschkin Residence in tastbare vorm - een mix-cd van de resident-DJ’s - mee naar huis nemen.

PUSCHKIN RESIDENCE
@
PLANET ROSE
Zaterdag 6 april
Techno Room: Hansz/Pure/B-tek on 4 decks & FX!
House room: Filippo ‘Naughty’ Moscatello (Gigolo, d) + LL (Wolfskuil Records)

Meer info over Doornroosje en Planet Rose kun je vinden op www.doornroosje.nl.

(toegevoegd:05-04-2002/13:06)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws