DJ Fanclub: The Scent of seks? De groetjes! Het is/zijn de cent(en) of seks...

Partyscene Redactie | 4 februari 2002
headlines




Wat schertste onze verbazing, toen wij lazen dat de Chemistry ons landje mocht vertegenwoordigen op de WMC (Winter Music Convention) en daarmee het buitenland kennis liet maken met het beste wat Nederland op dance gebied te bieden heeft.

GODVERDOMME!
Staat Nederland al bekend om een “achterhuis” (Anna Frank’s), koffieshops, hoeren en dijken, komt dit er ook nog eens bij... Dankjewel! En dat nadat iedereen in dit landje al genoegen heeft moeten nemen met het INTERNATIONALE succes van Vader Abraham’s Smurfenlied, waardoor we bijna niet meer naar het buitenland op vakantie durven... “Komt u uit Nederland?” “Ach, wat zielig!”
“Ja, maar we hebben ook molens!!!” En CHEMISTRY!!!
Toen ik meneer Eelko Anceaux laatst vroeg of hij een fotograaf kon gebruiken op zijn missie naar Miami, was zijn antwoord: “Jammer, Jack. Het zit niet in het budget”. Ik was derhalve extra verbaast toen ik mijn lieve buurman Joost van Bellen zag ICQ-en dat deze door de heer Anceaux in Miami van het vliegveld werd gehaald met een heuse limousine met champagne... 13.000 EURO subsidie? Voor een feestje in Miami? Beste Eelko, ik vraag je vriendelijk doch dringend om voor mij (en alle andere belastingbetalers) je onkosten op papier te zetten en via dit medium openbaar te maken. Eerlijk is eerlijk! Neen, eerlijk is heerlijk! En Eelko, je weet: Slechte aandacht bestaat niet! 1 April!!!
(Wat de kwaliteit van Chemistry is heb ik afgelopen zaterdagnacht in de Escape mogen meemaken... Totaal “ruk” en “kut”! Tóch nog een scent of seks, dus...)

Aangezien ik door dit soort geschrijf geen vrienden meer overhoud en dus nergens meer voor niks binnenkom, moet ik wel creatief te werk gaan. Ik wilde graag naar The Chemical Brothers. In de Grolsch Music Hall. De kaartjes en goede raad was duur. Na overleg met mijn persoonlijke stilist kwamen wij op de volgende vermomming:

”BIERTJE?”
Om deze wekelijkse bijdrage niet al te negatief of zielig te maken, even een stukkie over gisteravond: Soho Connection!!! Geweldig! Mooi! Lief! Lekker! Gaaf en cool! Eindelijk een feest met een prachtige muzikale ondertoon. Diepgang en lef! Niks platvloers de geschiedenis herhalen, maar geschiedenislés! Oud Hollandsch Acid Feest? M’n hoela! Neen, Paradiso, was vannacht vergeven van de echte “die-hards”, de nachtdieren van het eerste uur. De jongetjes en meisjes die wanneer zij elkaar aankeken die zelfde “big smile” zagen van weleer. Nog zelden zijn de “smilys” zo trots rondgegaan...
Prachtig!

En dat door drie heren en een dame die mijn leven een nieuwe “draai” hebben gegeven! (Vooral die dame dus!) En dat allemaal zonder 13.00 EURO subsidie? Sterker nog... Ik denk dat die Soho Connection dat bedrag nog nooit tezamen verdient hebben...
Maar, wat mij betreft, hebben ze veel meer verdient:
Mijn eeuwige respect!

Undercover

NAGEKOMEN POLITIEBERICHT:
(Gestolen van het Kremlin messageboard...)
BERICHT: NOW&WOW GESLOOPT DOOR ZOMER!!!!!!!
Author: POLITIE ROTTERDAM
Date: 04-01-02 07:25

In de nacht van zondag 31 maart op maandag 1 april heeft een tot nu toe onbekende vrouw onder de alias "Summer" (ook wel bekend onder de naam Nijntje Pluis) De Rotterdamse nachtclub Now&Wow gesloopt.

Volgens getuigen stampte de vrouw zo hard bij het Techno feest Awakenings dat de fundering van de Now&Wow het begaf. Eigenaar T. Langenbach heeft in een reactie laten weten dat hij direct met de herbouw zal beginnen maar dat tot die tijd alle personen die aan het signalement van de tot nu toe onbekende vrouw voldoen zullen worden geweigerd om herhaling te voorkomen. Awakenings liet via Rocco weten dat ook zij zeer bezorgd zijn over het verloop van de komende edities in de Westergasfabriek. "Na al de verbouwingen zou het toch wel erg zonde zijn om dat alles met een feest te verknallen" Als voorzorgsmaatregel is de Amerikaanse techno-dj Steve Stoll niet meer welkom in ons land zo liet de BVD ook deze morgen weten in de reactie op de tragische gebeurtenissen afgelopen nacht.

KENT U DEZE PERSOON? NEEM DAN CONTACT OP MET DE POLITIE ROTTERDAM onder het nummer 0900-1450. Alle tips zullen vertrouwelijk behandeld worden.

(toegevoegd:02-04-2002/10:24)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws