Now&Wow doet Zuid Amerika aan

Partyscene Redactie | 27 maart 2002
headlines


Speciaal voor deze editie wordt hun live set geïnspireerd op de Zuid Amerikaanse zwoelheid, schoonheid en religie. De bedoeling is dat de bezoekers een totaalervaring ondergaan van beeld en geluid. De live set die Lacroix en Barkode ten gehore zullen brengen is namelijk een interactie tussen DJ, VJ en producer. Naast de twee residents draait hier ook de Italiaan Pablo Piaggio.

Conquista vindt plaats in het Now & Wow. In de Wow vindt het het Catwalk gedeelte plaats dat zorgt voor een nieuwe kijk op fashion. Mode is op dit moment namelijk 'niet te definiëren' zo meldt het lichtelijk warrige persbericht, en daarom (?) gaan verschillende modellen aan de slag met vintage elementen. In een zee van Rood tussen een heleboel Zuid Amerikaanse warmte gaan zij proberen de mode te herdefiniëren. Dit spektakel wordt ondersteund door DJ’s Roog, Wanna Be A Star en de Vietnamese Miss Mee.

Conquista Catwalk in Now&Wow begint om 23:00 en eindigt om 06:00. Kaarten kosten 12 Euro en wij mogen 2x2 kaarten weggeven. Kijk snel even in “WINNEN”.

(toegevoegd:27-03-2002/11:59)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws