12 april: 2de editie Reactor

Partyscene Redactie | 26 maart 2002
headlines



Verdienen kost tijd, maar gezien de reacties van bezoekers en pers op de openingsavond (8 maart) is de juiste snaar geraakt. Met groot verlangen wordt er al weer uitgeken naar 12 april als Reactor The Powerzone in Amsterdam weer op haar grondvesten zal doen schudden.

Het succes van de eerste avond is te danken aan het totaalconcept van Reactor. Door de combinatie van muziek (ten gehore gebracht door een eigen soundsystem), specifieke “Reactor Art” met bijbehorende visuals, lasers en de luxe van waterbedden in een clubambiance, is Reactor er in geslaagd iets nieuws met een eigen identiteit te brengen. Door deze combinatie van creativiteit ontstaat er het clubgevoel met bijbehorende warme sfeer. Binnen deze sfeer bouwt het Reactor Sound System zoveel druk op dat er een vol, hard en zuiver geluid ontstaat.

Natuurlijk speelt de muzikale invulling een hoofdrol en zal elke editie zo zorgvuldig mogelijk worden samengesteld. Door het boeken van de grootste DJ’s binnen de technowereld in combinatie met veel ruimte voor aanstormend talent ontstaat de eigen “Reactor Sound”.
Gezien de line-up voor 12 april met Marco Bailey (Kne’deep), Gayle San (TimeWarp), G-Force AKA Stanny Franssen (Cocoon) en resident Dave Harder, belooft Reactor aan deze sound een uitstekend vervolg te geven.

De opbouwende muziekstijl die door de avond verloopt van progressive modern dance tot techno in 'it’s purest and newest forms' wordt ook door de DJ’s erg gewaardeerd, waardoor deze op hun best willen presteren. Volgens Reactor Events is dat te danken aan de reactor zelf. Door deze van de juiste input te voorzien, ontstaan er ‘hete momenten’. Het bestaansrecht van Reactor is gebaseerd op het continue uitbouwen van het concept. Ook bij vaste bezoek(st)ers willen we nooit het ‘déjà vu’ effect laten ontstaan. Reactors zijn altijd in beweging. Een stilstaande reactor komt steevast in aanmerking voor sloop.

Voor Reactor-events zijn de wensen van de bezoekers uiteraard het belangrijkst. Daarom biedt Reactor je de mogelijkheid aan te geven wie jij graag zou willen zien en horen tijdens Reactor. Stel je top 7 van favoriete DJ’s samen, stuur deze naar info@reactor-events.com.

Voor meer informatie check www.reactor-events.com.

(toegevoegd:26-03-2002/11:44)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws