Cruises to Pleasure

Partyscene Redactie | 25 maart 2002
headlines


Dj’s Benny Rodrigues (Nighttown, NoW&WoW), Marysol (Rush), Marcello (Chemistry) staan op deck 1. Deck 2 wordt gevuld met geluiden van Phill (Studio54), Gina (Cruises to Pleasure) en Marko (la Rocca) en in de Champagne room zijn Serge (Music Line) en Ciccio (Saint Tropez) te vinden. Maar niet alleen muziek speelt deze avond de hoofdrol. Verschillende vormen van entertainment zullen aan het oog voorbij trekken.

Een expositie van Spank-Forceville toont foto’s onder het motto Culture et Art. Kroon & Mayonso presenteren een creatie waar alleen de Royals van kunnen dromen (touch and feel it’s real!) Light sculptures ontworpen door Michael van Kets geven een extra dimensie aan de decoraties. Maar ook fysiek kan men zich volop laten verwennen. Een Oriëntal Massage zorgt à-la-minute voor het verdwijnen van stress uit het lichaam. Maar dit is nog niet alles. Heb je toevallig net een bad hair day waar niks meer aan valt te doen onderga dan een free hair make-over.

Reserveer nu je eigen champagne tafel en stuur een mailtje naar info@cruisestopleasure.com met als subject Reserve a champagnetable.

De boot vertrekt vanaf de Kattendijckdok kaai 15 (eilandje). Boarding time: 24.00-02.00 uur en de boot vaart van 02.30 uur tot 05.00 uur.

(toegevoegd:25-03-2002/12:21)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws