Weekend up-2-date

Partyscene Redactie | 22 maart 2002
headlines

De Chemical Brothers zullen twee tracks van hun laatste album “Come With Us” uitbrengen als een dubbele A-kant single. De single “The Test” wordt op 22 april uitgebracht.

In het kader van de WK-voetbal 2002 zal MTV verschillende bekende voetballers interviewen voor een nieuwe show. De spelers zullen onthullen op welke muziek zij het beste de liefde bedrijven, welke nummers ze het liefst in de clubs horen en welke tracks hun in de juiste stemming brengen voor een wedstrijd. Aan de show wordt ook een competitie gekoppeld waar de kijker de kans krijgt zijn of haar favoriete voetballer te ontmoeten.

Ter promotie van zijn nieuw te komen album “The Private Press” heeft dj Shadow een tour geplaned. Op 19 mei ziet de eerste single “You Can't Go Home Again” van de CD “The Private Press” het daglicht. Het album komt op 27 mei uit, en is de opvolger van “Entroducing” Tot dusver doet hij verschillende streden in Engeland aan. Het is nog niet bekend of hij zijn CD in Nederland komt promoten.

De nieuwe album van Underworld is af.
Sinds 2000 waren de heren Rick Smith en Karl Hyde bezig met het produceren van een nieuwe CD, en nu is hij af. Medio september wordt het album uitgebracht. Gedurende deze zomer zal de formatie op verscheidene plaatsen in Europa een optreden verzorgen.

Filmschrijver Harry Knowles beweert the rough cut van de nieuwe Star Wars film te hebben gezien. Volgens hem ziet het er zeer goed uit allemaal. Haary is zeer te spreken over de rol van Ewan McGregor als Obi Wan Kenobi wie hij beschrijft als “The King of Cool”. Anakin Skywalker schijnt in de film een verwend nest te zijn. De film bevat alles wat een goede film moet hebben, aldus Harry Knowles. Star Wars Episode 2: “Attack Of The Clones” gaat op 16 mei in première in Engeland. De Premièredatum van Nederland is nog niet bekend.

Sinds de enorme toename van GSM telefoons en speciaal de mogelijkheid om de oproeptonen naar eigen smaak aan te passen is ook het repertoire van enkele zangvogels toegenomen. Het zijn tot nu toe voornamelijk Spreeuwen, Merels, Spotvogels en Bosrietzangers die nu ook deze modernere melodieën ten gehore brengen. In Engeland zijn het vooral de Spreeuwen, Zanglijsters en Merels die modern doen.

“Recorded 2” van Johan Gielen is uit. Op Recorded 2 laat Gielen een sterke en gevarieerde trancemix horen waarin de nadruk ligt op de melodie. Daarnaast is Gielen´s platenkeuze dik in orde en weet hij de spanning er prima in te houden. Goede mix van deze dj.

Dat dames achter de draaitafels het goed doen is nu ook doorgedrongen tot een landelijk biermerk. Onder de naam Female Force zal een 100% vrouwelijk dj-team de hipste clubs van Nederland afstruinen. Dj’s Marcella, Desray, Shinedoe, Astrid, Debrah en Natarcia hebben inmiddels hun medewerking toegezegd, data en website zijn nog niet bekend.

(toegevoegd:22-03-2002/18:41)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws