Hollands Glorie in Miami

Partyscene Redactie | 21 maart 2002
headlines




Het schijnt dat president Bush op dit moment overweegt om ‘kleine’ atoombommen te gaan bouwen waarmee je bijvoorbeeld in plaats van de hele provincie Utrecht alleen de stad Utrecht verwoest. Mocht zo’n bommetje de komende dagen op de Miami vallen (wat net zo onwaarschijnlijk is als de terugkeer van de Blauwe Vinvis in de Amsterdamse grachten) dan zijn we in een klap van de internationale dancescene verlost. Het is een beetje onmogelijke inleiding die de aandacht moet vestigen op de glorieuze aanwezigheid van Hollanders tijdens de Miami Winter Music Conference.

De dames en heren van Firm strijken vanaf vandaag neer in Miami om daar op dinsdag 26 maart de superhippe tent Nikki’s Beach op z’n kop te zetten. Het Hollandse contingent dj’s bestaat uit Lemon8, Remy, Frederik, Olav Basoski en Laidback Luke

Niet alleen mannelijke DJ’s timmeren in het buitenland goed aan de weg. Twee vrouwelijke DJ’s; Annemiek en Shane draaiend o.a. onder de naam “ NL Undercover” zijn ook hard op weg naam en faam in Miami te maken.

Met een maandelijkse residentie voor club Dream in Washington DC en hun overige Amerikaanse boekingen, gebruiken zij Miami als uitvalsbasis om de winterse kou uit Nederland te ontvluchten.

Ook tijdens WMC zal men hun op diverse dagen en venues kunnen horen en zien. Zij zijn onder andere geboekt voor het “Ultra Music Festival” op zaterdag in het Miami Bayfront Park en zullen een avond co-hosten, in BED met Xpander en Firm Bookings met DJ’s Remy, Federik, Laidback Luke, Lemon8 en NL Undercover; Shane en Annemiek.

Ook zijn zij tevens nog te horen op vrijdag in Tantra, zondag een Ibiza “Princess Sunset party met Mar-y-sol en Tanya Volcano, Micha Klein aan het zwembad van het Savoy Hotel en de pre-party voor Carl Cox op Nikki Beach op woensdag ter afsluiting.

Voor meer info en updates:www.djannemiek.com, www.firmbookings.com.

(toegevoegd:21-03-2002/12:14)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws