Reactor in de Powerzone

Partyscene Redactie | 3 juni 2002
headlines


Reactor zal de Powerzone aanstaande vrijdag omtoveren tot een eigen Reactor Environment. Een ware metamorfose gaat voor het echte Reactor gevoel zorgen. “De eigen identiteit van Reactor is naast de muziek een belangrijk onderdeel van het concept.”, aldus Ivo van Reactor.

Reactor wil met deze maandelijkse avond het techno-publiek een vaste thuisbasis bieden. Net als Londen de Ministry of Sound heeft en Berlijn club Tresor moet Reactor in een adem genoemd gaan worden met Amsterdam. Tijdens de openingsavond op 8 maart wordt er dan ook flink uitgepakt. Zo installleert de organisatie een speciaal voor Reactor samengesteld soundsystem. Verder wordt aan het lichtplan een dubbele laser toegevoegd en staan er twee XXL vj schermen opgesteld. Hierop wordt het concept van Reactor visueel doorgetrokken.

Reactor boekt elk evenement nationale- en internationale dj's. Tijdens de opening is er gekozen voor K.Cee, T-Quest, Neil Landstrumm, Marco Reveller. De samenstelling van deze line-up moet in een klap gaan duidelijk maken waar de Reactor sound voor staat. In de kleine zaal zal Dave Harder zijn eigen 'sound' ten gehore brengen. Voor de volgende editie van Reactor op 12 april zijn Marco Bailey, Gayle San, G-Force en Dave Harder geboekt om de lijn voort te zetten. In Mei zal Tresor met James Ruskin en Shufflemaster hun nieuwe album 'Tresor 2002' op Reactor ten doop houden.

Kaarten koop je voor 16 euro in de voorverkoop. Powerzone opent de deuren om 22:00 en sluit ze om 05:00.

Wij mogen 3*2 kaarten weggeven voor Reactor. Wil jij dit niet missen? Kijk dan snel in "WINNEN".

(toegevoegd:06-03-2002/17:05)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws