The Q was Fast and Furious

Partyscene Redactie | 3 juni 2002
headlines

Een feest voor liefhebbers van de hardhouse. Het credo Fast en Furious was het motto voor de Hardknox party.

Het feest moest nog wat op gang komen, maar aan de locatie zal dat niet gelegen hebben, want die is zeker goed. De Q ligt namelijk midden in het centrum van Zwolle. Het is een mooi ingerichte club waar je lekker de ruimte hebt om te dansen. Naaste de ruime danszaal is er ook een relaxte lounge voor de moe geworden partygangers.

Op het podium van de danszaal stond de organisator van het feest DJ Chriz. Deze breedgeschouderde DJ bracht het publiek in de stemming met een stevige mix van hardhouse.
Het duurde een tijdje voordat het publiek binnen stroomde, maar uiteindelijk waren er zo'n 200 mensen.

DJ Chriz bracht al snel de sfeer erin door een paar knallende platen te draaien. Op zich draaide hij lekker en het genoot publiek. Op de momenten dat er rust in zijn mix zat, liet hij het publiek even glippen en dansten minder mensen. Maar toen hij het tempo weer opvoerde gingen de mensen helemaal uit hun dak bij de pompende beats.

Over het algemeen zat de sfeer er goed in bij de partygangers. Iedereen danste lekker. De muziek was vrij stevig. Soms had er wat meer variatie in gemogen. Maar voor iedere hardhouse fan was dit een geslaagd feest.

(toegevoegd:06-03-2002/09:52)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws