John Digweed in «O» Dance Theatre

Partyscene Redactie | 3 januari 2002
headlines


John Digweed zal tijdens ‘S«O»S’ optreden met de Zwitserse DJ Gogo en de Nederlandse DJ’s Johan Cyber, Ton TB en «O» resident DJ Barry.

Het zal voor Digweed de eerste en enige keer zijn in 2002 dat hij in een Nederlandse club draait. Vanwege zijn ongekende populariteit is zijn agenda tot in 2003 volgeboekt. «O» Dance Theatre is dan ook bijzonder trots om deze progressive ster te mogen verwelkomen en zal er alles aandoen om de echte muziekliefhebbers een meesterlijke avond te bezorgen.

Digweed produceert al platen sinds het einde van de ’80-er jaren. Meest bekend zijn de producties ‘Heaven scent’ en ‘For what you dream of’. Ook als remixer wordt Digweed tot de wereldtop gerekend. Zijn versie van ‘Renaissance’ (M-people) is wellicht het meest bekende en briljante herziene werk van Digweed. Naast producent is hij eigenaar van platenmaatschappij ‘Bedrock’ en bedenker van de gelijknamige succesvolle Engelse clubavond.
Digweed wordt gezien als de pionier van de progressive scène; de scène die in Engeland zeer groot is. Dat is ook de reden dat artiesten van Nederlandse bodem zoals Sander Kleinenberg en Remy mateloos populair zijn in de Engelse clubscène.

Bezoekers doen er verstandig aan om kaarten in de voorverkoop aan te schaffen. Kaarten kunnen worden gekocht bij alle Midtown Records filialen in Nederland, bij Cyber Records in Leiden en bij Rhythm Import in Den Haag. Kaarten kosten € 18,- in de voorverkoop en kosten € 21,- aan de deur. Kaarten kunnen uiteraard ook bij «O» Dance Theatre worden gekocht tijdens openingsavonden. Op zaterdag 9 maart gaan de deuren om 23.00 open. Voor meer informatie kun je terecht op www.eau.nl.

(toegevoegd:01-03-2002/12:59)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws