Winnen op DVD: Planet of the Apes

Partyscene Redactie | 28 februari 2002
headlines





In de toekomst doen chimpansees dienst als testpiloten. Dit onder andere op het ruimtestation Oberon. Tijdens een missie naar een black hole verdwijnt één van hen in de eindeloze ruimte. De overmoedige piloot Leo Davidson (Mark Wahlberg) besluit hem te volgen. Onderweg krijgt hij pech en landt op een planeet waar hij weliswaar adem kan halen maar die er niet bekend uitziet.

De planeet wordt bewoond door primitieve mensen en een groep sprekende apen. Deze apen gebruiken mensen als slaaf en Leo wordt dan ook gevangen genomen om als koopwaar te dienen. Niet alle apen zijn het eens met deze onmenselijk wrede slavernij en Leo weet te onsnappen met behulp van een paar opstandige apen. Een opstand is op komst maar de gewetenloze generaal Thade (Tim Roth) doet er alles aan deze neer te slaan. Planet of the Apes, een prachtige film vol fantastische special effects en superieure. Als extra’s op deze dubbel-dvd zijn staan diverse documentaires over de make-up effecten van Rick Baker, Apenschool en de making-off.

Te winnen bij Partyscene zijn deze dubbel-dvd in een prachtige tinnen doos of de video, het boek Planet of the Apes vol fraaie setfoto’s en concept-art en cd-cases. Om in aanmerking te komen voor één van deze prachtige prijzen moet je het volgende doen. Ga naar "WINNEN" en beantwoord de vraag.

(Deze prijzen worden ter beschikking gesteld door 20th Century Fox Home Entertainment)

Planet of the Apes is nu uit op een exclusieve dubbel-dvd.

(toegevoegd:28-02-2002/12:22)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws