Food Main Course

Partyscene Redactie | 27 februari 2002
headlines


Bij het realiseren van dit feest heeft Food gebruik gemaakt van hun goede contacten en werkelijk de wereldtop van de house- en technoscene uitgenodigd. In de houseroom stonden Todd Terry (NY) en Derrick Carter (Chicago) als main acts geprogrammeerd en in de technoroom Dave Clarke/ Jeff Mills (Detroit)/ Green Velvet (Chicago) en Kenny Glasgow (Toronto). Zoals je ziet kost het alleen aan vliegtickets al een vermogen om deze heren naar België te halen, daar het gros vanuit de andere kant van de oceaan moest komen.

Food Main Course werd gehouden in de Oktoberhallen in Wieze en het was zeker niet gemakkelijk deze locatie te vinden. De organisatie had op de flyer beloofd bordjes op te hangen, die je naar Wieze zouden leiden. Aangezien Wieze echt een boerengat is en dus niet op normale borden werd aangegeven, waren bordjes van Food echt noodzakelijk om er te komen. Ze hadden de bordjes echter zo klein gemaakt en op de meest onlogische plekken opgehangen dat we na een aantal keer verkeerd reden alvorens we op de locatie aankwamen.
Bij aankomst bleken de Oktoberhallen midden in een woonwijk te liggen. Ik snap niet hoe ze in België zulke vergunningen realiseren, in NL beginnen wethouders bij het idee alleen al te gillen. De entree bleek ook slecht geregeld te zijn. Terwijl normale kaarthouders zonder wachtrij naar binnen konden, hebben wij een half uur in de regen moeten staan wachten in een rij vol met prijswinnaars die via internet en Studio Brussel kaarten hadden gewonnen.

Tekst: Rik Peters Foto’s: David Spierings

(toegevoegd:27-02-2002/11:30)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws