5611, nieuwe club in Eindhoven

Partyscene Redactie | 26 februari 2002
headlines


Door het aantrekken van grote namen voor deze avond zoals Ronald Molendijk en Joe Claussel uit de VS en met nog vele andere vedetten op het programma zoals Geoffroy, Quinten de Rozario, Roog, Erick-E, Secret Cinema, Benny Rodrigues en Marcello, probeert 5611 een volwassen club neer te zetten. Eindhoven en op het steeds populairder worden van de dance op het Stratumseind (= de uitgaansstraat van Eindhoven).
Er was veel aandacht besteed aan de inrichting en aankleding van de club, waarbij vooral het achterste gedeelte als een echt danspaleis was neergezet en het voorste gedeelte een kruising was tussen kroeg en club.

Het duurde even voordat het feest op gang kwam. Deuren gingen al om 22.00 uur open maar het werd pas om 00.30 een beetje drukker. In de voorste zaal draaide Ronald Molendijk een zeer sterke set: lekker diep met een uplifting vibe. Vreemd genoeg bleef deze zaal vrij leeg in vergelijking met de achterste zaal waar Joe Claussel het gooide op club, deephouse en een vleugje garage. 5611 werd ook nog vereerd met een bezoek van onze eigen Mick Boskamp die voor de gelegenheid een speech weggaf in de achterste zaal.

Het publiek was over het algemeen iets ouder dan de gemiddelde Stratumseind bezoeker, hetgeen kenmerkend was voor de sfeer die er in de club hing. Het was geen rampestamp-handjes-in-de-lucht feest maar er heerste een gemoedelijke stemming.

Bovenal mag gezegd worden dat de tent een verrijking is voor het huidige club en cafe aanbod in Eindhoven. In z’n nieuwe vorm moet 5611 gewoon veel landelijke bekendheid krijgen wil het z’n doelstelling kunnen bereiken. Daarnaast spelen line up en het daarmee gekoppelde publiek hierin een cruciale rol. In ieder geval doen ze er hun best voor. Ik zeg altijd maar: de aanhouder wint…

Tekst: Geoffrey

In de Party Reports kun je het verslag van de cd release van 100% Isis in 5611 lezen

(toegevoegd:26-02-2002/10:50)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws