Paradiso Update met Kabouters, Brazil en de Soho Connection

Partyscene Redactie | 25 februari 2002
headlines

Wie getuige wil zijn van de uitreiking van de Gouden Kabouter kan kaarten kopen aan de deur. De kaarten kosten € 12,- per stuk en het spektakel begint om 22.00 uur. Maar wees er snel bij als je verzekerd wilt zijn van een goed plekje.

Wie zich wilt laten gaan op de beats van de afgelopen 25 jaar moet op 1 maart naar de Paradiso. Onder de naam Stroboscopic zullen hits voorbijkomen van Human League, Kool & the Gang en Oasis.
Grote zaal: retro house & disco van Dave “dinges” DaCosta & Godard
Kleine zaal: funky new techno & hardhouse met DJs Medousa Radiation & Rosal
open 23.00 - 05.00 uur
Entree € 11,-

Zondag 31 maart wordt Soho Connection Easter Party verwacht. Nog steeds wordt er hevig gediscussieerd over het feit wie nou werkelijk de grondlegger is van house in Amsterdam. Is het zogenaamde Soho connection of toch Eddy de Clerq die deze eer mag opeisen? Tweede paasdag zal de Soho Connection trachten het publiek te overtuigen met Acid house & rare grooves van de original rave-crew met DJs Graham B, Groovemaster Johnson, Paul Jay
& Sisa Mo.
open 23.00 - 05.00 uur
Entree € 14,50
Kaarten vanaf 11 maart in de voorverkoop verkrijgbaar bij: PTT, AUB, VVK &
GWK kantoren.

Woensdag 27 maart zetten Zuco 103, Medicamento & DJ Le Funkubine zich inzetten voor het goede doel. Het speciaal samengestelde programma zal in het teken staan van ‘Brazil is Beautiful’. De opbrengst is bestemd voor straatkinderen in Brazilië.

De voorverkoop is op 16 februari van start gegaan. Kaarten zijn onder andere verkrijgbaar bij Latin World Entertainment en Most Wanted. De zaal zal om 20.00 uur opengaan en kaarten kosten € 12,50.

(toegevoegd:25-02-2002/15:18)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws