Kremlin meets Tiësto

Partyscene Redactie | 21 februari 2002
headlines


Dus zorg dat je Tiësto deze zaterdag niet mist, want hij vertrekt binnenkort met ‘Flight 643’ naar Australië. Residents Emjay en Astrid zullen aanstaande zaterdag samen met Tiësto het feestje verzorgen in de Main Room.

In de Vinyl Room zal een van de iconen van de dance scene zijn KREMLIN debuut maken. Niemand minder dan Red Jerry maakt aanstaande zaterdag zijn opwachting. Red Jerry en zijn Hooj Choons label zijn toonaangevend geweest in het verleden en zijn dat nog steeds in het heden en zullen dat ook blijven in de toekomst. Red Jerry is onder meer verantwoordelijk voor een van de best verkochte dance tracks aller tijden, namelijk ‘Don’t You Want Me’ van Felix. Tegenwoordig produceert hij nog steeds een groot aantal fantastische platen.

Red Jerry is echter niet alleen een succesvolle platenbaas, producer en remixer, maar ook een buitengewone DJ, die al jaren lang op de meest bijzondere feesten staat te draaien. Ook is hij het brein achter een van de meest populaire club avonden in Londen, te weten Elements in Turnmills. Bovendien is hij de resident van Elements en nodigt hij op maandelijke basis een aantal van de grootste sterren ter wereld uit. In 2001 bracht Red Jerry ook twee compilatie CD’s uit. Zowel ‘Nu-Progressive Era’ als zijn laatste CD ‘Form + Function’ werden erg goed ontvangen. Op de laatste CD laat Red Jerry zien, dat hij een fantastische en veelzijdige mixer is. Deze zaterdag staan San en Red Jerry in de Vinyl Room. pakt KREMLIN opnieuw flink uit, dus sluit je nog deze zaterdag aan bij de GLOBAL KONSPIRACY!

(toegevoegd:21-02-2002/10:16)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws