Manga-klassiekers op dvd

Partyscene Redactie | 14 februari 2002
headlines




Devil Man Op een dag verandert het leventje van de scholier Akira radicaal. Zijn ouders verdwijnen, zijn konijn wordt afgeslacht en zijn beste vriend Ryo Asuka onthult hem een gruwelijk geheim. Het leven van Akira zal nooit meer als voorheen zijn. De overleden vader van Ryo heeft hem een angstaanjagende erfenis nagelaten, één van onafzienbaar lijden voor de mensheid.

Ryo’s geheim kan ook de sleutel zijn tot de redding van het menselijke ras uit de kwellende vloek van demonen. Diegene die een demon doodt wordt er zelf één. Alleen die met een zuiver hart kunnen ongestraft demon worden. Dit kan alleen Akira. De redding van de wereld ligt in zijn handen. Guyver is een mysterieus mechanisme, het ultieme op het gebied van wapens. Een buitenaards ontwerp dat, éénmaal geactiveerd, mensen verandert in geweldige strijders.

Wanneer een aantal Guyver-eenheden worden gestolen door geheimzinnige Chronos Corporatie. Eén van hen wordt gevonden door de onschuldige scholier Sho Fukamachi. Chronos stuurt zijn agenten op pad om de Guyver en Sho te vinden. Voor Sho zit er niets anders op de Guyver op te roepen. Deze geweldige manga’s zijn nu verkrijgbaar op dvd en te winnen bij Partyscene. Kijk in de rubriek "WINNEN".

Deze dvd’s worden ter beschikking gesteld door A-Film

(toegevoegd:14-02-2002/11:28)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws