Perfecto brengt 'The Underground Of Holland' uit

Partyscene Redactie | 2 november 2002
headlines


Nadat Perfecto eerst ‘The Underground Sound of the U.S.’ en ‘The Underground Sound of Australia’ heeft uitgebracht, is het nu de beurt aan de grootste productie talenten in Nederland om hun kunsten te tonen aan een internationaal publiek. DJ Emjay en Asouter verzorgen de opener van de EP met de energieke en uiterst effectieve track ‘Transatlantik’.

Emjay is de resident van de internationaal vermaarde KREMLIN clubavond in Amsterdam, waar hij wekelijks draait naast DJ’s zoals John Digweed, Pete Tong, Tiësto, en Timo Maas. De tweede track van de EP – ‘Critical Mass’ – komt van de hand van Roland Klinkenberg, die ook de man is achter een groot aantal tracks op de Global Underground en Northern Exposure compilaties.

Ook Jaimy & Kenny D hebben hun krachten wederom gebundeld voor ‘The Underground Sound of Holland’. Het duo dat al meer dan 80 succesvolle tracks heeft geproduceerd, komt met de tribal track ‘Repartee’. De laatste Nederlandse top producer op deze EP is Mike Vandenberg. Eerder bracht hij al talloze tracks uit onder pseudoniemen als ‘Metaforce’ en ‘Codec’. Op deze EP is hij verantwoordelijk voor de fantastische track ‘My Life’. Perfecto brengt dus vier fantastische nieuwe tracks uit. Opnieuw laat een klein landje als Nederland zien, waar zij groot in kan zijn.

Check www.perfecto-fc.com voor meer informatie.

(toegevoegd:11-02-2002/15:19)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws