KREMLIN MEETS MARK SHIMMON

Partyscene Redactie | 2 augustus 2002
headlines


Mark Shimmon is de eigenaar van het succesvolle en veel geprezen Decipher Recordings label. Bovendien staat hij zeer hoog aangeschreven als producer, maar als DJ behoort hij ook zeker tot de beste ter wereld. Mark produceert onder pseudoniemen zoals Twister, Savannah, en Ultrasonik.

Zijn releases zijn terug te vinden in de platenkoffers van alle grote DJ’s. Ook heeft Sanproject onlangs een remix gedaan voor Mark Shimmon. De promo versie van deze release doet op dit moment flink wat stof op waaien in het Britse club circuit. Gedurende het laatste anderhalf jaar heeft Mark op een aantal van de meest prestigieuze clubavonden in de wereld gedraaid, zoals John Digweed’s Bedrock avond in Londen, de fameuze club Roxy in Praag, en natuurlijk tijdens de KREMLIN avond zelf. Mark Shimmon en zijn Decipher Recordings zijn zonder twijfel de trendsetters voor de progressive stroming.

Blijf je tijd vooruit en zorg dat je er zaterdag bij bent. Mark zal bijgestaan worden door de vermaarde residents Emjay en Cross. In de Vinyl Room, die momenteel een complete metamorfose ondergaat, zullen niemand minder dan San en Alison Marks hun opwachting maken. Laatst genoemde werd vorige maand nog gepresenteerd als de nieuwe maandelijkse resident van KREMLIN. Ze staat dan ook weer te poppelen om er aanstaande zaterdag een geweldig feest van te maken. Zorg dat je dit feest niet mist en sluit je aan bij de GLOBAL KONSPIRACY.

Check www.kremlin.nl voor meer info

Kijk in de rubriek "WINNEN" als je kaarten wilt winnen voor Kremlin.

(toegevoegd:08-02-2002/11:13)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws