Tutti Frutti - Maxwell Implosion

Partyscene Redactie | 2 juni 2002
headlines



Namelijk het vertrouwde Jacaranda Lounge van de DJ’s Marcel (Treble Spankers) en George en de nieuwe initiatieven ‘Spears’ (L-Dopa) en ‘Tutti Frutti’ (DJ Mulat). Zij zullen de komende tijd de donderdagnacht vorm gaan geven.
Aankomende donderdagnacht bijt Tutti Frutti het spits af met gelijk al een interessante gast, namelijk the Maxwell Implosion (Bungalow Records). Deze veelzijdige DJ Producer uit Berlijn komt hier ter gelegenheid van het verschijnen van zijn debuutalbum Small Circle of Friends. Met zijn album slaat hij een brug tussen genres als Bossanova, Breakbeat, Funk, Jazz en House.
Aan dit album werkten o.a. Nicola Conte (Schema), de Franse chanteuse Laila France en de Braziliaanse zanger Pat C. mee. De Maxwell Implosion die als DJ over de hele wereld draait en die door Madonna persoonlijk werd ingehuurd om haar Berlin Aftershow Party op te luisteren in 2001, zal samen met resident Mulat (Club Bongo, Panama) ongetwijfeld in staat zijn de Tutti Frutti slogan ‘Rhythms, Grooves, Exotica’ eer aan te doen.

Paradiso 7-2
Kleine Zaal
aanvang 23:30 uur
entree: Euro 6,-

(toegevoegd:02-06-2002/13:57)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws