‘Rockin’ with the Best (of Loos)’

Partyscene Redactie | 28 januari 2002
headlines




Wat ging er aan vooraf: Na een intensief partyjaar heeft deze partyreporter er, net als De Broertjes overigens, een beetje genoeg van gekregen. Elk weekend een feest, midden in de nacht door weer en wind naar een club of schuur. Waarom doe ik dit? Voor een verrassende DJ met inspirerende muziek? Voor de vlucht in een droom? Voor de liefde van je leven? Het houd een keer op natuurlijk. Deze gedacht speelde rond de jaarwisseling door mijn hoofd en resulteerde in het (voorlopig) uit bannen van de partydrang. Totdat ik de flyer van ’The Best Of Loos!’ zag.

Als eerste feest van het jaar had ik geen beter feest kunnen kiezen. Dit is geen locatie voor beginners. Een feest in de Loos is niet te vergelijken met een club. Al was het alleen maar de bereikbaarheid. Neem mij nou. Ik ben met de trein gegaan. Van Muiderpoort naar Sloterdijk: 14 minuten. Dat ging nog. Maar op een onverklaarbare rede ben ik altijd de weg kwijt op Sloterdijk. De Loos schijnt achter het station te liggen maar wat is de
achterkant? Toen ik ruim drie kwartier later tot mijn knieën onder de modder, met een scheur in mijn broek (van over hekken klimmen), doorweekt van de regen, als een geslagen hond voor de deur stond, kon het feest beginnen.

Lees hoe het verder gaat in het Partyreport...
Foto's van het feest zijn te zien in de PARTYPIX.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws