De zaterdag is terug!

Partyscene Redactie | 24 januari 2002
headlines


Na een tijd veel verschillende feesten te hebben gehad op de zaterdagavond, heeft Nighttown met Transformation de touwtjes weer in eigen handen genomen.

Transformation is een ouderwets gezellige clubavond geworden zoals iedereen van Nighttown gewend is. Transformation overbrugt de periode tot aan de verbouwing van Nighttown. Transformation houdt de bezoekers op de hoogte van de ontwikkelingen betreffende de verbouwing.

Met behulp van exclusieve decors van Wink en visuals van Digital Guerrilla gunt Nighttown de bezoekers een blik in de toekomst en een kijk op het verleden van de dance activiteiten. De muzikale invulling wordt verzorgd door residents Ronald Molendijk, Michel de Hey, Lucien Foort, Benny Rodriguez & Jay Samuel. Aangevuld met bekende en minder bekende gastdj’s zorgen zij ervoor dat je iedere zaterdagnacht kunt kiezen uit twee verschillende genres binnen de dance.

Je zult de komende tijd veel van Transformation gaan merken in de binnenstad van Rotterdam. Paard, tractor, tram of limo zullen je ‘s nachts in stijl naar Nighttown brengen. Ze pikken je van de straat, uit je favoriete kroeg of bellen gewoon bij je aan. De praatjes zijn al gaan lopen, de roddels inmiddels ook. Ben je benieuwd? Trek je dansschoenen aan en kom naar de enige echte danstempel van Rotterdam.
Zaterdag 26 januari is het de beurt aan de jonge talenten Benny Rodriguez, Laidback Luke en Ron Stuts om voor oorgasmes te zorgen.

(toegevoegd:24-01-2002/16:48)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws