Flitspaal fotosessies met Flit ’n Tits

Partyscene Redactie | 24 januari 2002
headlines


Volgende week donderdag, op 31 januari, wordt het Nationale Flits ’n Tits dag in Amsterdam. Flits ‘n Tits zorgt voor de gehele productie, afhandeling en de nodige formaliteiten zodat de foto’s binnen 3 weken door de gemeente thuisbezorgd worden. Het is ook mogelijk je te laten fotograferen met 1 of meerdere van de begeerlijke Flits ‘n Tits babes die tijdens de lancering beschikbaar zullen zijn. De klanten kunnen zelf bepalen hoe de Flits ‘n Tits babes hun sensuele rondingen rond door en voor de flitspaal tentoon spreidden.
Op de achterbak van Hilda (Amerikaanse Convertible uit de jaren ‘70) zal de gemeentelijke camera elke gewillige vereeuwigen. Hoofdentrepeneur Falkie zal zorg dragen voor een meer dan geoliede stroomlijning van dit verfrissende project.
De kosten van een fotosessie door Flits ‘n Tits bedraagt 10 euro, waarvan 4 euro 54 direct naar de dienst Regionale Incasso Controle wordt overgemaakt en de klant de foto thuis zal ontvangen. De dienst RICO garandeert een bezorging binnen 3 weken. Voor exacte locaties kun je contact opnemen via Flits 'n Tits.

(toegevoegd:24-01-2002/15:35)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws